Tragédia

Apró darabokra tört a szülők szíve: tragikus okokból fel kellett nyittatni 16 éves fiuk sírját, végigzokogták az egészet

B.

Létrehozva: 2024.10.16.

Második gyermeküket is tragikus balesetben vesztették el a szülők. Felnyittatták 16 éves fiuk sírhelyét, és lányuk hamvait is ott helyezték végső nyugalomra.

Teljesen tönkrementek azok a szülők, akiknek 16 éves fiuk egy motorbalesetben meghalt, majd most lányuk is életét vesztette, amikor egy gyárilag hibás ágy rázuhant.

Második gyermeküket is tragikus balesetben vesztették el a szülők (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

A 39 éves Helen megfulladt, amikor a hibás ágy és a matrac fogságába esett egy egészen furcsa balesetben. Öccse, Luke pedig agysérülésbe halt bele, amikor motorjával nekiütközött egy oszlopnak.

Helen tragédiája idén júniusban történt az angliai Seahamben lévő otthonában. A kozmetikust lánya, a 19 éves Elizabeth találta meg holtan. 

Helent később öccse eltemetett hamvai mellé helyezték örök nyugalomra. A gyászoló család végigzokogta a temetést.

Megszakadt a szívünk. Helen mindössze 39 évesen halt meg idén június 6-án. Luke pedig 16 éves volt, és 2011. május 21-én halt meg. Mindketten tragikus balesetben haltak meg, egész hátralévő életünkben hiányozni fognak

 – idézi a Mirror a gyászoló édesapa szavait.

Helen tragédiája közel 13 évvel Luke halála után következett be. A fiú kevesebb mint három héttel azelőtt szerzett jogosítványt, hogy halálos balesetet szenvedett. Elrántotta a kormányt, amikor meglátta, hogy egy Range Rover a motorja felé száguldott. Elvesztette az irányítást, leesett a motorról és nekiütközött egy oszlopnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek