Tragédia

„Kimentünk a 17 éves fiunk sírjához, és arra értünk haza, hogy a másik gyermekünk is meghalt”

K.B.

Létrehozva: 2024.10.15.

Rövid idő alatt két gyermekét is elveszítette egy család.

Borzasztó tragédiák tették tönkre a brit Schilt családot. Caroline Schilt és férje, Bob ugyanis két gyermek büszke szülője volt, azonban rövid időn belül mindkettőjüket elveszítették. Felfoghatatlan fájdalom a szülőknek egy gyermeküket is eltemetni, de azt, hogy mindegyikük életét veszíti, szinte lehetetlen feldolgozni. Főleg, ha magukat hibáztatják.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Alig hogy feldolgozták a fiúk elvesztését, elhunyt a lánya is egy házaspárnak /Fotó: @Pexels

Caroline és Bob 2015-ben veszítették el a 17 éves fiukat, Jacobot, aki egy légi parádé során hunyt el még 2015-ben. Azóta a házaspár rendszeresen látogatta a fiú sírját, közben pedig ápolták a nagyobbik gyermeküket, Louiset, akinek a gyász mellett különböző egészségügyi problémákkal is meg kellett küzdenie. A fiatalt ugyanis a bátyja halála után rövid idővel egy rejtélyes betegség támadta meg, ami miatt sorozatosan rosszul érezte magát. Végül az orvosok szívmegnagyobbodást diagnosztizáltak nála, de az okára nem tudtak rájönni. Ezenfelül sokszor váladék gyűlt össze a mellkasában, ami miatt gyakran került kórházba. 

Louise éppen az egyik kórházi kezeléséről tartott haza, amikor a szülei kimentek a temetőbe meglátogatni a fiuk sírját. A lány azonban annak ellenére, hogy két órával korábban engedték haza a kórházból, hirtelen összeesett és életét veszítette a család házában. Caroline és Bob arra értek haza, hogy a gyermekük eszméletlenül fekszik a földön. Hiába próbálkoztak újraélesztéssel, elveszítették a másik gyermeküket is.

Kedves lányunk, Louise tegnap hirtelen életét veszítette otthonunkban. Az élet elég kegyetlen volt ahhoz, hogy elvegye tőlünk Jacobot egy légi szerencsétlenségben, és most elrabolja tőlünk a másik gyermekünket is. A legkedvesebb lányt, akit mindig is szeretni fogunk

- idézte a család közleményét a Metro magazin.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek