Gyász

Sokkoló: újabb részletek derültek ki a 4 éves kisfiú haláláról

KL

Létrehozva: 2024.10.10. 15:45

Minden szülő rémálma vált valóra az eset kapcsán.

Korábban már beszámoltunk arról a 4 éves kisfiúról, akire a holtan találtak rá a családi házuk kertjében. A hatóságok akkor nem közöltek részleteket a tragédia kapcsán, mindössze annyit árultak el, hogy nem kezelik gyanúsnak az ügyet.

bűntény, bűnügyi helyszín, gyilkos, gyilkosság, rendőrség
Friss részletek derültek ki a 4 éves kisfiú haláláról Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Ám a napokban a halottkém vizsgálata megállapította, hogy nem történ gyilkosság, az eset baleset volt. A négyéves Maldwyn Evanst végzetes fejsérülést szenvedett, egy régi fűhengerezőnek köszönhetően - állapította meg a nyomozás.

A halottkém szerint, a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a kisfiú meglökte a görgőt, ami ezután elindult lefelé a kerti lejtőn és eltalálta őt.

Egy gyermek elvesztése a legborzalmasabb dolog, ami a szülőkkel történhet. Minden szülő rémálma, hogyha neki kell eltemetnie a gyermekét. Csak a legmélyebb részvétemet és együttérzésemet tudom kifejezni

- mondta Peter Brunton halottkém a gyászoló hozzátartozóknak.

− A konyhában voltam, egy puffanást hallottam, és azonnal azt hittem, hogy a hengerező volt az, kirohantam... Soha nem láttam még Gwernt játszani az eszközzel, de mindig is elég kíváncsi volt - nyilatkozta korábban Gwern édesanyja, Sian Eleri Evans, aki rátalált a gyermekére.

A mentőket június 20-án, helyi idő szerint délután fél ötkor hívták a Tregaron melletti farmra. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztani kellett. Gwernt a teraszon fekve találták, ahol katasztrofális agyi traumából eredő traumás szívmegállást diagnosztizáltak nála. A gyereket kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni - számol be róla a Metro.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek