botrány

6 éves kisdiákot hagytak el a tanárok az osztálykiránduláson: magukba zuhantak a szülők

Létrehozva: 2024.10.22. 18:30

El sem tudják képzelni, hogy történhetett ez.

A pedagógus pálya bizony nem egyszerű. Rengeteg kihívásnak és elvárásnak kell megfelelni, számtalan területen kell profinak lenni ahhoz, hogy valaki jó tanár lehessen. Nemcsak az általa tanított tárgy témaköreihz kell nagyon jól értenie, de bizony empatikusnak és türelmesnek kell lennie, ugyanakkor tudnia kell fegyelmezni, igazságosan kell értékelnie, és a munkaidő alatt soha egyetlen pillanatra sem lankadhat a figyelme. Ha ugyanis akár csak egy pillanatig nem koncentrál a tanár teljes mértékben a munkájára, abból nagyon nagy baj lehet. Most pontosan ez történt. 

A tanárnak mindig koncentrálnia kell

Az India állambeli Christel House Academy West iskola egyik osztályát a tanárok kirándulni vitték. Az iskolától mintegy 42 km távolságra vitték az elsősöket, hogy ott egy tanuló sétát tegyenk. Gyümölcsösökben sétáltak, és azt tanulmányozták, hogy mi milyen fa, és milyen gyümölcsöt hoz. Amikor pedig a kirándulás véget ért, a tanárok felterelték a kicsiket a buszra. A kis Cianni Allen azonban egy kicsit elkószált, így lemaradt a többiektől. A tanárok nem névsorolvasással ellenőrizték, hogy minden gyermek megvan-e, hanem egyszerűen megszámolták a buksikat. Éppen ezért senkinek nem tűnt fel, hogy Cianni Allen nincs a buszon.

A kislány később, amikor észrevette, hogy egyedül maradt, sírva ment vissza a gyümölcsösbe. Ekkor ennek vezetője megtalálta a kicsit, és megkérdezte, mi történt.

Elhagyott az iskolám 

- magyarázta a kislány. 

A gyümölcsös vezetője azonnal értesítette az iskola igazgatóságát, azok pedig a szülőket. A szülők pedig valósággal tombolnak. Teljesen fel vannak háborodva azon, amiért a tanárok ilyen felelőtlenek. Most azt akarják, hogy az egész világ tudja meg, hogy mit kellett elszenvedniük, felhívták a sajtót, hírt akarnak lehozatni az újságokban, és kártérítést is követelnek - írja a Mirror. A kislány néhány órával később természetesen ismét épségben a szüleivel volt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek