Tragédia

7 perc alatt kihunyt az élet az újszülött szemében: „Miért nem veszik fel a kib***ott telefont?”

K. C.

Létrehozva: 2024.10.04. 14:00

A mentők nem reagáltak az újszülött gyermek anyjának a telefonhívására. Később már nem tudták megmenteni a babát.

Néhány perc leforgása alatt omlott össze egy újdonsült édesanya élete. Mindezt csak azért, mert foglalt volt a brit mentősök vonala, és így esélye sem volt időben segítséghez jutni. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Wyllow-Raine Swinburn szeptember 27-én született a John Radcliffe Kórházban, és szeptember 29-én este hazaengedték, de szeptember 30-án a kora reggeli órákban összecsuklott. Édesanyja, Amelia Pill hét percig hívta reménytelenül a mentősöket, amikor aztán kifakadt és ordítozni kezdett: „Miért nem veszik fel a kib***ott telefont?”.

A család negyven percen keresztül küzdött az újszülött életéért, a mentősöknek ez idő alatt nyoma sem volt. A háromnapos kislány hosszan tartó szívmegállásban veszítette életét. 

„Senki nem jön, senki sem jön” – zokogta a kétségbeesett anyuka, amivel felverte a lakásban alvó bátyját és édesanyját is. 

A boncolás semmi rendelleneset nem mutatott ki Wyllow-Raine-nél, beleértve a nagyon ritka betegségeket is. Ennek eredményeképpen Dr. Darren Farrell gyermekpatológus a halál okát hirtelen, váratlan csecsemőhalálként állapította meg, megmagyarázhatatlanul. 

A halálesetet követően belső vizsgálatot rendeltek el a brit egészségügyben. A teljes vizsgálatot 2024. december 2-3-án folytatják.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek