Kapcsolat

"A férjem halála után beleszerettem a sógoromba: magam sem tudtam, helyes-e ez így"

Létrehozva: 2024.10.18. 21:00

Sokan ferde szemmel néznek az özvegy új kapcsolatára: férje halála után ugyanis annak testvérével jött össze.

Igencsak megosztja a közvéleményt annak a párnak a kapcsolata, akikről cikkünk szól: egy nő ugyanis a saját sógorába szeretett bele. Az igencsak megbotránkoztató helyzetet némiképp enyhíti, hogy ez "csupán" a férj halálát követően történt meg – sokak szerint azonban így sem helyes. Ráadásul maga a pár is beismerte: eleinte mindkettejüknek bűntudata volt, hogy elkezdtek mélyebb érzelmeket táplálni egymás iránt. De ugorjunk vissza az időben több mint egy évtizedet! Az Egyesült Államokban, New Hampshire-ben élő Kaitlin ekkor szeretett bele Aaronba. Összeházasodtak, és született egy fiuk is közösen. Sajnos azonban mindketten drogfüggőkké váltak. Az elvonót is közösen kezdték meg, ám a sorsuk másképp alakult: míg a nőnek sikerült felülkerekednie a függőségén, addig férje egy túladagolás következtében 2016-ban életét vesztette.

Kaitlin, Rory, YouTube Truly
Kaitlyn és volt sógora, jelenlegi szerelme: Rory  Fotó: YouTube

Kaitlin ekkor kezdett közelebb kerülni Aaron testvéréhez, Roryhoz. A férfi korábban nem nézte jó szemmel a testvére és a nő kapcsolatát, egy cseppet sem szívlelte Kaitlint, a gyász azonban egyre közelebb és közelebb hozta egymáshoz őket. 

– Valami szörnyűség történt vele és valami szörnyűség történt velem is, és elkezdtünk egymást támogatni lelkileg – magyarázta Rory a Truly videójában. A pár azt is felfedte: eleinte sem egymásnak, később pedig a családjuknak és a barátaiknak sem merték bevallani az érzéseiket, de egy idő után be kellett látniuk: menthetetlenül egymásba szerettek. Immár hét éve vannak együtt, két közös gyermekük van, valamint nevelik korábbi kapcsolataikból született gyermekeiket is.

A közelmúltban a közösségi felületeken is meséltek szerelmük történetéről, ami sokaknál ellenérzést váltott ki, ők azonban nem törődnek a negatív hangokkal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek