Digital first

A Mediaworks közleménye: Digitális fókusz, új tartalmak, bővülő együttműködés

Bors

Létrehozva: 2024.10.25. 15:08

Digital first az alapelv.

MEDIAWORKS: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BÖVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

A médiaipari és tartalomfogyasztási trendek folyamatos változásának megfelelve, illetve a „digital first” alapelvből kiindulva a Mediaworks fokozott figyelmet fordít a videós tartalmak, és általában a vizuális elemeket előtérbe helyező tartalom gyártására. Megőrizve print termékeinket, Magyarországon elsőként hoztunk létre a teljes online portfóliónkat és a népszerű közösségi platformokat kiszolgáló önálló rövidvideó-gyártó szerkesztőséget.

A még változatosabb tartalmi kínálathoz a Cégcsoport új lehetőségeket, tartalmi együttműködési formákat keres. Magyarország legnagyobb online eléréssel rendelkező vállalataként olyan nemzeti kötődésű műhelyekkel készít elő együttműködést, amelyek révén tovább színesítheti, bővítheti tartalmi kínálatát. Az ez irányú tárgyalások eredményeiről a megfelelő időben kívánunk tájékoztatást adni.

Azon sajtóértesülések, amelyek a Mediaworks esetleges „feldarabolásáról” szólnak, megalapozatlanok és valótlanok. A cégcsoport továbbra is azon dolgozik, hogy kiszolgálja olvasói, nézői, hallgatói igényeit online felületein, rádióban, televízióban, a print médiában és az egyre népszerűbb digitális platformokon, a lehető legtöbb korszerű formátummal, a lehető legtöbb elérést biztosítva, megfelelve mindezzel tulajdonosa, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány céljainak és elvárásainak.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek