Baleset

„A mellkasomra szorítva hívtam kétségbeesve a mentőket” – 7 éves kislány arcába robbant az e-cigi, örökre megvakulhat

B. V.

Létrehozva: 2024.10.13. 08:30

A kórházban attól félnek, hogy a másik szemét ért sérülés miatt akár meg is vakulhat.

Mindössze hétévesen elvesztheti szeme világát az a Ruby, aki csak fagylaltot szeretett volna egy fagyiskocsiból, amikor hirtelen egy e-cigi az arcába robbant. Anyja, a 32 éves Ciara a sikításra lett figyelmes, azonnal az utcára rohant a kislányért. Hazavitte gyorsan, majd mentőt hívtak hozzá, ám a kórházban végül az egyik szemét sajnos így is elvesztette. 

Randalírozók okozták a tragédiát

Mindez azok után történt Dublinban, hogy a környéken állandó gyújtogatások voltak mostanában. A kis Ruby súlyos balesetét is ez okozta, miután egy meggyújtott e-cigi az arcába repülve felrobbant.

Hisztérikus állapotban volt, ahogy hazaértünk, összeesett. Ömlött a vér az arcából. A mellkasomra szorítva hívtam kétségbeesve a mentőket 

- emlékezett vissza Ciara hozzátéve, hogy a kórházba érve újabb rossz hírt kaptak, a kislány egyik szemét ugyanis el kellett távolítani teljesen. 

Szerintem még nem fogtam fel teljesen, hogy a lányomnak nincs szeme. Nemcsak az ő élete változott meg teljesen, hanem az enyém is. Ha tehetném a saját szememet neki adnám. Bármit megtennék érte. Még csak 7 éves, nem szabadott volna ennek megtörténnie vele, egyszerűen nem hiszem el.

Az iskolásnál a műtétet követően most annak az eshetőségét elemzik, hogy kaphatna műszemet miután a seb teljesen begyógyult. A baj azonban az, hogy a megmaradt bal szemgolyója is teljesen kék, fekete a robbanástól, ami miatt akár teljesen meg is vakulhat. Épp ezért állandó vizsgálatokra kell járjanak, sőt innentől kezdve Ruby speciális oktatási intézménybe kell hogy majd járjon - írja a Mirror.

Nehéz út áll előttünk

- közölte az édesanya hozzátéve, hogy az egész a környékükön garázdálkodó 14,15,16 évesek miatt történt, akik állandóan bajt okoznak. Épp ezért úgy döntött nem akar többet ott élni. Igazságszolgáltatást akar a lánya számára, de nem lát rá esélyt. Úgy véli ugyanis, hogy a tettest megtalálni olyan lenne, mint tűt keresni a szénakazalban. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek