Baleset

Alsónémedi dráma: korábban is voltak balhéi a Sallai Nóra kocsiját letaroló fiatalnak

Létrehozva: 2024.10.01. 17:05

A BMW-t vezető sofőr mindössze 18 éves volt, állítólag már korábban is volt balhéja. Az alsónémedi baleset mindenkit megrázott a környéken, az Opelben ülő színésznő és kisfia jelenleg is válságos állapotban van.

Mint arról a Bors már korábban beszámolt, péntek óta harcolnak a Jóban Rosszaban korábbi sztárja, Sallai Nóra és a 44 éves színésznő ötéves kisfiának az életéért, miután brutális balesetet szenvedtek Alsónémedi egyik kereszteződésében. 

alsónémedi
A baleset Alsónémedi egyik kereszteződésében történt, a helyiek azonnal a sérültek segítségére siettek   Fotó: Bors

Ismeretes, a színésznő éppen játszótéren volt a kisfiával, ahonnan már indultak volna haza dunaharaszti otthonukba. Az első kereszteződésből kifordulva azonban összeütköztek egy, a főúton gyorsan hajtó BMW-vel. 

A hatalmas karambolban Sallai Opelje felborult, a színművésznő és a kisfia pedig beszorult a roncsba. A kocsi ajtaját az odarohanó férfiak tépték le, egyikük a kisfiút, másikuk a színésznőt emelte ki a roncsból. A helyszínen káosz uralkodott, mindenki ordibált és rohangált, a kocsik felől is jajveszékelés és kétségbeesett kiáltozás hallatszott. A kisfiút egy csapat férfi az egyik járdára vitte, míg Sallait a másik járdára fektették. Az elsők között szaladt oda segíteni egy 15 éves tinilány: 

Én átmentem az anyukához, addig a kisfiút két-három férfi kiszedte. Odamentem az anyukához, megmozdította a könyökét és akkor láttam, hogy vért köhög és hörög

– mondta el a lány a Life.hu-nak, hozzátéve: Sallai ekkor ugyan magánál volt, de beszélni nem tudott. A fiatal kora ellenére is elképesztő lélekjelenlétet mutató diák Sallai mellé feküdt, úgy ellenőrizte mellkasának az emelkedését: 

Miután a pokrócra fektettük, meg kellett kérnem valakit, hogy tartsa a homlokát meg az állát. Erre egy nőt kértem meg, nekem pedig mellé kellett feküdnöm, ülnöm, hogy nézzem a hörgését meg a mellkasának az emelkedését

– sorolta a fiatal. Eközben a kisfiút a túloldalon éppen újraélesztették: 

Odamentem a kisfiúhoz, addigra már egy férfi elkezdte újraéleszteni, utána viszont ő elfáradt, jött egy nő, ő átvette

– fűzte hozzá a lány.

A Jóban Rosszban sorozatból ismert Sallai Nóra és kisfia életéért egy ország imádkozik, színésztársai, a család és a barátok pedig az emberek segítségét kérik a véradásban   Fotó: TV2

Mint arról a Bors is írt, a kisfiú újraélesztését egy hős házaspár kezdte meg: az asszony a helyi iskola testnevelés tanára, míg a férfi az önkormányzat egyik alkalmazottja. 

A tini azt is elárulta, hogy a BMW-hez is odamentek segíteni, a kocsiban két ember ült: az anyósülésen ülő férfinek nyílt combtörése volt, míg a sofőr agyrázkódást szenvedett, őket szintén kórházba szállították, úgy tudjuk, hogy jelenleg is ott kezelik mindkettőjüket. 

Úgy értesültünk, hogy bár az anyósülésen utazó Kevin volt az autó tulajdonosa, azonban a kocsit a mindössze 18 éves Rikárdó vezette.

Lapunknak több helybéli is azt mondta, hogy a baleset idején az autóban többen is ültek, ők azonban a helyszínelés idején már nem tartózkodtak a helyszínen. 

Sokan azt is említették, hogy Rikárdónak már korábban is voltak veszélyes húzásai a kocsival, egyesek szerint a vezetéstől is eltiltották. Lapunk az üggyel kapcsolatban felkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik elárulták: a baleset idején mind a két sofőr érvényes engedéllyel vezetett: 

A pénteken, Alsónémedi területén történt balesetben érintett járművezetők mindketten rendelkeztek érvényes vezetői engedéllyel

– mondta el a Borsnak Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

A kisfiú és édesanyja azóta is válságos állapotban van, a közösségi oldalakon színésztársak, barátok és ismerősök kérnek mindenkit, hogy véradással segítsenek Nórának. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek