Házasság

"Az anyósom kijelentette: nem viselhetek fehéret az esküvőmön – az indoka egészen hajmeresztő volt!"

H. A.

Létrehozva: 2024.10.18. 17:00

A leendő menyasszony szóhoz sem jutott az anyósa kijelentése hallatán.

Boldogan készülődne az esküvőjére egy fiatal menyasszony, ám a leendő anyósa máris megkeseríti az életét. A 32 éves nő a Redditen osztotta meg a történetét arról, hogyan esett teherbe az előző partnerétől, aki azonban hallani sem akart a gyerekről, ezért szakítottak. A nőt ezután egy munkatársa fogadta be addig, amíg sikerül talpra állnia. Ezalatt az idő alatt közeli viszonyba került a kollégája fiával, aki mindenben támogatta őt: elkísérte az orvoshoz, ott volt mellette, amikor reggelente rosszulléttel küszködött, és hagyta, hogy kisírja magát a vállán. 

menyasszony, esküvő, vőlegény
Durva kijelentéssel állt elő a leendő anyós / Fotó: Unsplash.com

Ezek után nem sok kellett ahhoz, hogy egymásba szeressenek és randevúzni kezdjenek, ám a férfi szülei ennek egyáltalán nem örültek.

Az anyósom gúnyos és durva megjegyzéseket tett a súlyomra, és azt mondogatta, mennyire szeretné, ha a fia "valaki olyat találna, aki kivárta, hogy családot alapíthasson vele"

– panaszolta el a menyasszony.

Egy évvel azután, hogy megszületett a fia, a vőlegényével bejelentették, hogy kislányt várnak, ami ugyancsak nem nyerte el a szülők tetszését, mivel a gondolatát is utálták annak, hogy a fiuknak házasságon kívül szülessen gyermeke. A pár ezután – hogy az anyós és após kedvében járjon – elkezdte szervezni az esküvőjét, ám ekkor egy újabb kellemetlen megjegyzést érkezett az anyós részéről.

Azt mondta nekem, hogy ne vegyek fel fehér ruhát, mivel nem vagyok "tiszta". Kijelentette, nem lenne "illendő" vagy "helyes", hogy fehér ruhát viseljek, mert házasságon kívül született gyerekem

– osztotta meg a menyasszony, aki hiába magyarázta el, hogy a családjában egyetlen nő sem volt "tiszta" a házasságkötése előtt, mégis fehéret viseltek: az anyósa durva jelzőkkel illette, és közölte vele, tönkreteszi a házasság szentségét.

A pár végül arra jutott, lemondanak a nagy esküvőről, és szűk körben házasodnak majd össze, a hozzájuk legközelebb állók társaságában.

Mindent megvalósítok majd, amit az esküvőmre elterveztem, és remélem, az anyósom utálni fogja!

– tette hozzá a bejegyzés végén a menyasszony a Mirror beszámolója szerint.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek