Elkényeztetve

„Apám kastélyt épít nekem – az emberek elkényeztetettnek neveznek, de megérdemlem”

N.T.

Létrehozva: 2024.10.19. 14:00

Sokan kiakadtak a lány apjára, míg mások örülnek neki, hogy vannak ilyen szülők is.

Egy diáklány megosztotta a közösségi oldalain, hogy az apja egy hihetetlen kastélyt épít neki, –  mire az emberek „elkényeztetettnek” nevezik, és el sem hiszik a méretét, de ő ragaszkodik hozzá, hogy ez egy „elég szerény” kastély lesz.

Igazi palotát épít a fiatal lánynak az apja Fotó: TikTok

Vivienne, – aki csak Vati-nak hívja magát – videója vírusként terjedt el a neten, miután betekintést engedett a megdöbbentő otthonába, amely jelenleg még építés alatt áll. Az emberek „palotának” nevezték, néhányan pedig dicsérték apja nagyszabású gesztusát.

Vati a kambodzsai Phnom Phenből származik, de 19 évesen Londonba költözött, hogy ott tanuljon. Míg a legtöbb diáknak el kell gondolkodnia azon, hogy mit szeretne csinálni tanulmányai után, Vatinak ezen sem kell aggódnia, hiszen a kastélya már készen fogja várni mire megszerzi a diplomáját.

Hazamegyek, amint elkészül a kúria – megérdemlem, hogy nepo baby legyek, és hogy ne dolgozzak keményen azért, hogy valaki más országában fizessem a lakbért

– jelentette ki a fiatal nő.

A tartalomkészítő videója már több milliós megtekintést ért el a TikTok-on, oldalán keresztül pedig azt is elmondta, hogy az emberek gyakran kérdezik tőle, hogy miért olyan magasak az elvárásai, amire csak ennyi a válasza:

Hát nézd meg a kastélyt, amit az apám épít nekem.

Az otthonról készült, megdöbbentő képeken egy hatalmas épületet látható, amelyet oszlopok vesznek körül. A folyosóról kétoldalt egy nagy lépcső vezet az emeletre, továbbá még egy gyönyörű erkélyrész is van. A „házikon” azonban még rengeteg munkát kell elvégezni, mielőtt Vati otthonának nevezhetné azt. 

A lány azért akarta megosztani a felújítás folyamatát, hogy ezzel is elismerést adjon az édesapjának, amiért ennyire szereti őt.

Csak meg akarom mutatni, hogy milyen nagyszerű apukám van, és hogy milyen nagyszerű dolgot tesz értem. Amikor azt mondtátok, hogy a kastély akkora, mint a Buckingham-palota, nem vicceltetek!

– tette hozzá.

Mondanunk sem kell, hogy a lány videóját pillanatok alatt ellepték a kommentek, valaki például ezt írta:

„Ez nem egy kastély, ez egy palota”.

Míg egy másik így fogalmazott:

„Ez már most az egyik leglátványosabb ház, amit valaha láttam. Nem hibáztatlak, hogy szeretnéd megúszni a bérleti díj fizetését, ha már van egy ilyen gyönyörű kastélyod, amit az apád épített neked”.

Valaki pedig viccelődve csak ennyit írt:

Az én apám még egy ötöst sem ad kölcsön

– írja a Mirror.

@viviennetathxoxo Love doing a good storytime haha - also love doing this type of video to improve my confidence and speaking skills 💕💕 #storytime #fyp #foryoupage ♬ Book End Bossa - ROUND TABLE featuring Nino

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek