Kemoterápia

Árulkodó jelek: III. Károly király állapota miatt aggódnak az orvosok

L.A.

Létrehozva: 2024.10.26. 12:30

Megszólaltak a szakemberek a tünetekről.

III. Károly király és Kamilla királyné Ausztráliába látogatott, hogy részt vegyenek a Nemzetközösség kormányfőinek találkozóján. A sűrű menetrend miatt ez idő alatt szüneteltetik Károly kezelését az orvosa engedélyével.

Royal visit to Wales
Fotó: Northfoto

A 75 éves uralkodó energikusnak és életvidámnak tűnt, miközben kezet fogott az emberekkel. Ám pozitív kisugárzása ellenére számos árulkodó jel utal arra, hogy a király nincs a szokásos egészségi állapotban. Több fényképen az ajka gyulladtnak és vörösnek tűnt.

Míg a Buckingham-palota hallgat arról, hogy a király milyen rákbetegségben szenved, és milyen kezelést kap rá, egy vezető onkológus a Daily Mail-nek azt mondta, hogy a fotók egybevágnak azzal, hogy valaki kemoterápiás kezelés alatt áll. 

Számos rákkezelés okozhat fájdalmat az ajkakban és a szájban, ami összhangban van ezekkel a fotókkal

- árulta el Károly tüneteinek okát a névtelenséget kérő onkológus.

De nem akarok találgatni, hogy milyen rák miatt kezelik. Inkább csak azt mondanám, hogy a király hitet ad azoknak, akik szintén rákban szenvednek. Jól tette, hogy az utazás mellett döntött.

A király rossz egészségi állapotának egy másik sejtelmes jele volt, amikor orvosát lefényképezték egy nagy orvosi táskával, amikor a király és királyné részt vett egy istentiszteleten. A király állítólag két személyes orvosával és saját vércsoportjából származó vérrel utazott, hogy biztosítsa a pontos egyezést abban az esetben, ha szükség lenne vérátömlesztésre. Ugyanezeket az óvintézkedéseket tették, amikor édesanyja, a néhai II. Erzsébet királynő külföldre utazott. III. Károly rendelkezésére áll a legkiválóbb orvosi csapat közül bármelyik városban, ahová utazik, valamint egy mentőautó, amely a konvojban utazik.

A király egészségi állapotának egy másik jelzője, amely az idők során nem változott, a duzzadt kezei. Károly maga is korábban viccelődött az ujjaival, és egy barátjának írt levelében kolbászujjaknak nevezte őket. Chun Tang háziorvos szerint a kolbászujjaknak számos oka lehet.

A puffadt ujjak gyakran a vízvisszatartás tünete, amelyet számos egészségügyi állapot okozhat

- mondta Dr. Tang.  

Ez az állapot gyulladás miatt alakul ki, és lehet ízületi gyulladás, többszörös bakteriális fertőzés vagy akár tbc következménye is. Egyéb lehetőségek közé tartozik a magas sószint, allergiás reakciók, gyógyászati ​​mellékhatások, sérülések és autoimmun betegségek.

A király soha nem erősítette meg duzzadt ujjainak okát.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek