Provokáció

Az ellenzék Dobrev Klára vezetésével provokációra készül 56 ürügyén

Bors

Létrehozva: 2024.10.23. 12:28

Módosítva: 2024.10.23. 12:34

Dobrev Klára “megemlékezésnek” álcázott ízléstelen politikai akciót szervez az Európai Parlamentben.

„A magyar ellenzék Dobrev Klára vezetésével vérlázító provokációra készül az 1956-os forradalom évfordulóján. Megint hazudnak reggel, éjjel meg este” – írta a Facebook-oldalán Deutsch Tamás.

Dobrev Klára Fotó: Csudai Sándor

Dobrev Klára megemlékezésnek álcázott ízléstelen poltikai akciót szervez az Európai Parlamentben. Az a Dobrev Klára, aki családjának a kezéhez ‘56-osok vére tapad

– írta a közösségi oldalán Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője emlékeztetett:

Az a Dobrev Klára emberkedik, akinek a nagyapja kommunista pártvezetőként irányította az 1956 utáni megtorlásokat. A bolsevik terrort, amiben sok száz magyar forradalmárt végeztek ki, ezreket pedig bebörtönöztek.

Az a Dobrev Klára akciózik most, aki nagyapjának a kommunista pártállami rendőrsége 1988-ban durva rendőrtámadást vezényelt az antikommunista ellenzék, köztük a Fidesz alapítói ellen, mert szabadon akartunk megemlékezni 1956 emlékéről és az 56-os mártírokról. A Dobrev nagypapa rendszerének brutális rendőrattakjában Orbán Viktort is megverték és le is tartóztatták. Az a Dobrev Klára akar most 1956-ról megemlékezni, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc 2006-ban miniszterelnökként a súlyos hazugságai miatt ellene tüntető magyar polgárokra durva és törvénytelen rendőrattakot vezényelt, egész egyszerűen a saját honfitársaira lövetett

– írta Deutsch Tamás, hozzátéve, hogy Dobrev Klára és az általa vezetett magyar ellenzék most az 56-os nemzeti ügyünket a Gyurcsányékra jellemző arcátlan hazugságokra építve napi pártpolitikai csatározásra akarja felhasználni. Az EP-képviselő gyomorforgatónak és felháborítónak tartja mindezt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek