Tragédia

"Az orvosok azt mondták, nem értik" - rendszeresen fájt a feje, 22 évesen meghalt a családapa

L.A.

Létrehozva: 2024.10.27. 14:30

A család összetört.

A 22 éves apa, Ryan Donald álmában halt meg a barátaival töltött ciprusi nyaralás első éjszakáján.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Ryan Donaldot ciprusi nyaralásának első reggelén holtan találták az ágyában. A boncolás kimutatta, hogy vérrög van az agyában, amelyet súlyosbított, hogy a repülés alatt elvesztette eszméletét. Feltehetően egy korábbi kickbox-sérülése okozta a bajt, amiről nem is sejtette, milyen komoly.

Az apa álma volt, hogy karriert csináljon a sportban, és szeretett volna magas szinten versenyezni, illetve gyerekeket oktatni. Nővére, a 24 éves Georgia Donald összetört a veszteség miatt, és azt mondta, hogy bátyja nem tudta, milyen súlyos az állapota, mivel a rendszeres fejfájást figyelmen kívül hagyta.

Példakép volt, és soha nem adta fel. Az angliai orvosok azt mondták, nem értik, miért nem mutatkoztak rajta a sérülés jelei, hatalmas fájdalmai kellett volna, hogy legyenek, de ő küzdött tovább.

Ryan tragikus halála űrt hagyott szerettei, különösen élettársa, Carmen és kisfiuk, Leyton életében. Ryan holttestének hazaszállítása érdekében, mivel halálakor nem volt biztosítva, a család GoFundMe adománygyűjtést indított. Szinte hihetetlen, de a szükséges összeg néhány nap alatt összegyűlt.

A család most arra számít, hogy Ryan maradványait hamarosan hazaviszik - írja a Daily Star.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek