Jóslat

Baba Vanga hátborzongató 2025-ös jóslata kísértetiesen hasonlít Nostradamuséra

B.

Létrehozva: 2024.10.28. 05:30

Ugyanarra a következtetésre jutott a két misztikus, csak épp évszázados különbséggel. Baba Vanga és Nostradamus is hátborzongató dolgot jósól 2025-re.

Baba Vanga és Nostradamus is ugyanarra figyelmeztet, hogy jövő évtől halálos háború veszi kezdetét Európában. A két misztikus külön-külön is ugyanazt a hátborzongató jóslatot adta: 2025 egy kemény év lesz a kontinens számára.

Baba Vanga
Baba Vanga és Nostradamus is ugyanarra figyelmeztet Fotó: Twitter (X)

A 16. századi francia asztrológus a 1500-as évek elején jósolta ezt. Azt jövendölte, hogy Európa földjei kegyetlen háborúkban fognak részt venni. Baba Vanga még életében hasonlóképpen kifejezte aggodalmát a kontinensért. Egy olyan konfliktusra figyelmeztetett mindenkit, amely pusztítani fogja a lakosságot – írja a Daily Star.

Baba Vanga 27 éve halt meg, de a bolgár prófétanő jóslatai közül azóta több is beigazolódott. Figyelmeztetett korábban a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokra, de arra is, hogy az oroszok meg fogják szállni Ukrajnát. Teljes nevén Vangelia Pandeva Dimitrova azt állította, hogy van egy istenadta tulajdonsága, amely már 12 évesen biztosította számára a jövőbe látást. Ezt arra használta, hogy szemügyre vegye a világ társadalmát, és megjósolja, milyen borzalmakkal nézhetünk szembe a jövőben. Jóslatai egészen 5079-ig tartanak – azt állítja ugyanis, hogy a világnak akkor lesz teljes vége. 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek