Megdöbbentő

Az orvosok is csak kapkodták a levegőt: sokkoló, amit egy férfi szervezetében találtak

KL

Létrehozva: 2024.10.26. 21:00

Ha ezt nem kezelik, rosszabbodhatott volna az állapota.

Mindannyian faltunk már be egy kiadós ételt, mintha valamilyen versenyen vettünk volna részt, majd később jöttek a kellemetlenségek, az emésztési zavar – és nyugodtan mondhatjuk, hogy az nem a legjobb élmény.

orvos, doktor, sztetoszkóp, betegség, egészség
Az orvosok egy 10 perces eljárás után megszabadították a problémájától a férfit (illusztráció) / Fotó: @Pexels

De minden bizonnyal sokkal elviselhetőbb annál, mint amin egy férfi keresztülment, miután az orvosok közölték vele, hogy mi zajlik valójában a testében. Az indiai Újdelhiből származó 23 éves férfi úgy döntött, hogy orvoshoz fordul, miután néhány napig gyomorfájdalom és puffadás gyötörte.

Úgy tudni, hogy páciens a hét elején egy éjszakai piacon falatozott egy utcai ételt, így abból indult ki, hogy a kellemetlenségeit az emésztési zavarok okozzák. Amikor azonban a tünetei nem javultak, úgy döntött, hogy kivizsgáltatja magát egy orvossal, hogy a végére járjon a dolognak.

A Fortis Vasant Kunj kórház orvosai megvizsgálták a férfit, és sikerült megtalálniuk a probléma forrását - egy három centiméteres, élő csótány volt az, amely egy ideje már benne tekergett

Dr. Shubham Vatsya, a gasztroenterológiai osztály vezető szakorvosa elárulta, hogy a beteg ugyanúgy megdöbbent, mint ők, amikor tájékoztatták a rovarról - különösen, hogy a lény még mindig élt.

A meg nem nevezett páciensnek fogalma sem volt arról, hogyan jutott be a csótány a belsejébe, ami őszintén szólva valószínűleg jobb is így. Dr. Vatsya szerint, talán alvás közben mászhatott le a torkán keresztül. A jó hír azonban, hogy az orvosok egy tízperces eljárás után el tudták távolítani a csótányt a férfi szervezetéből.

Aktiváltuk a szívógombot az eszközön, ami hatékonyan beszívta a csótányt a szívócsatornába, így az eltűnt a testből, így megmentettük a férfi életét

- idézi a Ladbible az orvos szavait, aki hozzátette, hogy a vékonybélben tábort verő élő csótány súlyosan megbetegíthette volna a pácienst, ha nem cselekednek hamar, mivel eléggé hátborzongató fertőző betegségeket adhatott volna át neki.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek