Betegség

"Bízz az ösztöneidben" - allergiának hitték, rákos volt a tinilány

B. V.

Létrehozva: 2024.10.16. 20:30

A fiatal jelenleg is kemoterápia alatt áll, miközben családját újabb tragédia érte.

Rákkal diagnosztizáltak egy 15 éves tinilányt, akinek az egész teste állandóan, kibírhatatlanul viszketett. Súlyos diagnózisát azok után kapta meg, hogy előtte az orvosok többször azt mondták nevelőszüleinek, a 48 éves Deborah Conellnnek és a 65 éves Briannak, hogy a fiatal Niamh mindössze ételallergiábal szenved.

Rákos betegségét allergiának nézték. / Fotó: GoFundMe

Niamh júniusban kezdett el szenvedni az állandó viszketéstől, de háziorvosa akkor úgy vélte, nem kell aggódni, ételallergia, vagy sminktermékre adott reakció lehet. Az érzés azonban olyan elviselhetetlen lett, hogy Niamh a bőrét is lekaparta volna már szíve szerint, sőt aludni sem tudott tőle. Egy éjszaka során csomó jelent meg a nyakán, ezért családja azonnal a sürgősségire vitte őt, ahol vizsgálatok sorát követően megállapították, hogy a tini sajnos Hodgkin-limfómában szenved. 

Nincs olyan ember a Földön, aki nálam jobban szeretné őt, így amikor valaki ilyet közölt veled, akkor nem jutsz levegőhöz

 - közölte Deborah hozzátéve, hogy Niamhnak a kemoterápia miatt elkezdett kihullani a haja, változik a teste, amit ő nem tud elviselni, mert megszállottja volt a szépségnek. Ezen felül iskolatársait is rendkívül hiányolja. Nevelőszülei azonban remélik, hogy a segítségükkel a fiatal majd túllendül minden nehézségen és újra talpra tud állni. 

Ő az én hősöm 

- jelentette ki Deborah, akit Niamh súlyos betegsége mellett újabb tragédia ért Briannel együtt: másik fogadott lányuk, Mhaired elhunyt csupán egy héttel Niamh rákos diagnózisát követően. Emlékére és Niamh küzdelmének megsegítésére adománygyűjtő oldalt hoznak létre, hogy támogatni tudják a rákkutatást, írja a Mirror.

Bízz az ösztöneidben. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a testeddel, akkor a legkisebb jel után is vizsgáltasd ki magad újra, újra, újra és újra. Isten engedelméből, egyszer élsz. Mindenkinek megvannak a maga nehézségei, szívfájdalmai, bajai, de táncolj úgy, ahogy csak tudsz a kedvenc zenédre, legyél olyan boldog, amennyire csak lehetsz, mert az élet rövid.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek