Tragédia

Összetört a feleség: futni ment, de már sosem tért haza a családapa

H. A.

Létrehozva: 2024.10.23. 19:30

Az egész család összeomlott, amikor megtalálták a férfi holttestét.

Szokás szerint futni indult, de végül sosem tért haza a 49 éves családapa, Jamin Longhurst vasárnap, az angliai Barmingban. A felesége, Jo aggódni kezdett, amikor a férfi nem érkezett vissza idejében, hamarosan pedig a legrosszabb félelme vált valóra.

sziréna, rendőr, rendőrség
Holtan találtak rá az eltűnt családapára / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A hírek szerint a rendőrség a minap egy holttestet talált egy erdőben, amelyről sajnálatos módon kiderült, hogy a kétgyermekes családapáé.

- Teljesen le vagyunk sújtva, hogy a gyönyörű férjemnek és a két fantasztikus fiam csodálatos édesapjának holttestét ma délután megtalálták a Barming erdőben. Összetört a szívünk, a világunk pedig összeomlott. Szeretnénk hatalmas köszönetet mondani a kenti rendőrségnek, a kutató-mentő csapatoknak és mindenkinek, aki megosztotta a bejegyzésünket és részt vett a keresésben - írta meg a tragikus hírt Jo Facebookon, aki korábban egy bejegyzésben osztotta meg a férje eltűnését is.

A kenti rendőrség később megerősítette, hogy október 21-én, hétfőn délután 2 óra körül egy férfi testére találtak rá, akit a helyszínen halottnak nyilvánítottak. Hozzátették, hogy a halálesetet nem kezelik gyanúsként, mialatt jelentést készítenek a halottkém számára - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek