Földönkívüliek

Dermesztő videó: patkó alakú UFO bukkant fel az égen

K. C.

Létrehozva: 2024.10.04. 19:30

Elképesztő teória kapott szárnyra egy patkó alakú ufo kapcsán.

Az UFO-rajongók egyenesen felbuzdultak egy nemrég titkosítás alól feloldott kép miatt, amin vélhetőleg egy a felhőkön átrobogó patkó alakú földönkívüli űrhajó látható. 

A 2023. február 11-én készült felvételen egy látszólag izzó, lópatkó alakú, rosszul körülhatárolt szélű tárgy látható a Kanada északnyugati részén fekvő Yukon terület felett. 

Úgy tudni, az űrhajót az amerikai légierő F-22-es lopakodó vadászgépe lőtte le, amely a kanadai fegyveres erőkkel közös bevetésen vett részt. A Kanadai Királyi Légierő egy volt tisztje a DailyMail.com-nak elmondta, hogy a lelövésben részt vevő három aktív állományú katonával folytatott beszélgetése alapján a tárgy egy léggömb volt, amely hasonló volt a napokkal korábban lelőtt kínai űrhajóhoz.

Ennek ellenére a Reddit egyik felhasználója sikeresen feljavította a kiszivárgott fotó minőségét, és többek arról kezdtek beszélni, hogy valójában egy UFO-t lőttek le akkor. 

„Nemrég sikerült élesítenem a felvételen, és érdekes hasonlóságra bukkantam. Miután stabilizáltam a videót, az objektum félhold vagy patkó alakja sokkal tisztábbá válik, a különös repülési dinamikával együtt” – állította az ufo rajongó redditer. 

„Komoly kérdés: miért néz ki minden UFO másképp? Az idegenek utálják a tömeggyártást? Soha nem hallottak még a szabványosítással történő költségcsökkentésről? Mit mond ez a gazdaságukról? Idióták?” - tette fel a nagy kérdést egy szkeptikus. 

Azok, akik inkább hajlanak arra, hogy higgyenek az idegenek létezésében, magyarázatot adtak erre. Mint egyesek állították sok különböző idegen faj létezhet, különböző járművekkel. Mások szerint viszont az űrhajóik valószínűleg képesek az alakváltoztatásra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek