Átverés

Szétszakított és tönkretett egy családot egy DNS-vizsgálat

K.B.

Létrehozva: 2024.10.03. 09:30

Egy lányról kiderült, hogy nincs vérrokonságban a szüleivel.

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a különböző DNS-vizsgálatok. Rengeteg örökbe adott gyermek találhatta meg a segítségével a rég nem látott rokonait, családfakutatások ezrei valósultak meg a segítségével, és sajnos sok családban évtizedes titkok is felszínre kerültek... Így járt egy család, akik most ügyvédet fogadtak fel, és bepereltek egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó céget, ugyanis kiderült, hogy a szülők és a gyermekük között egyáltalán nincsen semmilyen rokoni kapcsolat.

DNS
A DNS-teszt megmutatta, hogy nincsen a lány rokoni kapcsolatban a szüleivel / Fotó: Unsplash (Illusztráció)

A Unilad számolt be róla, hogy egy háromfős család évtizedek után tudta meg, hogy nem állnak egymással vérrokonságban. A család legifjabb tagja ugyanis néhány hónappal ezelőtt részt vett egy DNS-teszten, amely minden kétséget kizárólag igazolta, hogy nem áll rokonságban a szüleivel.

A szülők még a 90-es években bérelték fel a Nevada Fertility Care céget, hogy segítsenek a családalapításban. Egy béranya segítségével meg is történt a fogantatás, a nő petesejtje, és a férje spermiumának segítségével, majd 9 hónap múlva jött a gyermekáldás. Igen ám, azonban utólag úgy tűnik, hogy a kislány fogantatásánál sem a nő petesejtjét, sem a férfi spermáját nem használta fel a kezelőorvosuk, hanem egy idegen Las Vegas-i család sejtjeit használta fel.

Az ügyfelemnek több könnye van, mint amennyit valaha is hullajtani lehet. Ennyi idő után így tudta meg, hogy akit a lányának hitt, valójában nem is a vér szerinti gyermeke. Ezt senkinek sem kívánom

- nyilatkozta az édesapa ügyvédje az üggyel kapcsolatban. További szomorú részlet, hogy a kislány anyja egy évvel ezelőtt abban a tudatban halt meg, hogy egész életében nevelhette a saját lányát, akit nem tudott volna ő kihordani.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek