Gyász

„Négy évig e-maileket küldtem a halott anyámnak – aztán valami szívszorító dolog történt”

L.A.

Létrehozva: 2024.10.02. 17:00

Nem gondolta, hogy ez fog történni...

Egy szülő elvesztése az élet hihetetlenül nehéz, fájdalmas és megrázó része. Egy személy különleges módszert választott arra, hogy feldolgozza édesanyja halálát, amit nehezen tudott elfogadni.

Mindenki másképp dolgozza fel a gyászt  Fotó: Pixabay

A Fesshole nevű közösségimédia-fiók az X-en több mint egymillió követőt gyűjtött össze, miután olyan helyet biztosít, ahol névtelen vallomásokat tehetnek a felhasználók. Itt osztotta meg valaki a történetét: nem bírt szembenézni a szívszorító valósággal, ezért e-maileken számolt be elhunyt édesanyjának arról, hogy mi történik vele:

Miután anya meghalt, néhány hetente e-mailt küldtem neki, és elmeséltem, mi történt velünk. Majdnem négy évvel később az utolsó e-mail kézbesíthetetlenül visszajött, mert megtelt postaládája. Még mindig nem tudtam elengedni, ezért ez nagy fájdalom volt nekem.

A bejegyzés több mint 30 ezer kedvelést kapott, 1,4 millió megtekintés van rajta és több mint 100 megjegyzés érkezett rá olyan emberektől, akik szívesen megosztották gondolataikat. Egy X-felhasználó azt tanácsolta:

Itt az ideje, hogy elkezdj kézzel írni leveleket! Még mindig látja őket.

Egy másik felhasználó szerint nem is szükséges leírni, nyugodtan beszélhet az édesanyjával bármikor, meg fogja hallani – írja a Mirror. Sokan vallották be, hogy hasonlóképpen gyászolják szerettüket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek