Megdöbbentő

Megtalálta elhunyt édesapja titkos üzenetét, teljesen kiakadt a nő

K.B.

Létrehozva: 2024.10.10. 09:00

A férfi házának takarítása közben bukkantak rá a levélre.

Egy gyászoló nő érdekes videót töltött fel a TikTok-oldalára. Ebben elárulta, hogy néhány héttel ezelőtt utolsó útjára kísérte az édesapját, aki tragikusan fiatalon veszítette életét. Ezt követően összegyűlt a család, hogy kitakarítsák a férfi házát, és eközben egy titokzatos levélre bukkant a lány. Nagyon meglepődött, ugyanis kiderült, hogy a halála előtt írta a levelet az édesapja és egy fejtörő volt benne. Mindenféle lehetőség átvillant a nő agyán: Titkos hagyatékhoz vezet a rejtvény? Az apja utolsó üzenete kódolva? Egy családi titok leleplezése? Mindenre gondolt, csak arra nem, ami valójában a levél célja volt.

boríték levél üzenet posta
Rejtélyes üzenetet hagyott hátra az elhunyt édesapa / Fotó: @Pexels/Illusztráció

A Unilad számolt be róla, hogy a poénos édesapa egy utolsó tréfát űzött a lányával a halála után. A trükkös feladvány ugyanis csak egy agyzsibbasztó volt, amely nem vezetett sehova, de órákig szenvedett a megoldásával a lány. Ráadásul miután megoldotta a rejtvényt és semmit nem talált, tovább nézegette a borítékot, és kiderült, hogy még a megfejtést is benne hagyta az édesapja. Ez már tudatosította a gyászoló rokonban, hogy az apja csak egy ártatlan viccet űzött vele a halála után.

Az esetről készült videó futótűzként terjedt a neten, és kiderült, hogy nem példa nélküli az édesapák viccelődése a haláluk után. Néhány kommentelő arról számolt be, hogy hamis, vagy éppen lejárt "nyertes lottószelvényeket" hagyott rájuk az apjuk, mások pedig arról számoltak be, hogy örültek volna, ha még egyszer utoljára átverte volna őket az elhunyt rokonuk.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek