DAGANAT

Fájdalomcsillapítókkal küldték haza a 27 éves édesanyát, most az életéért küzd

H. M.

Létrehozva: 2024.10.25. 20:30

Helytelenül kezelték. Az anya azt állította, hogy csak fájdalomcsillapítókat kell szednie.

A 27 éves Kimberley Baggley folyamatos migréntől szenvedett, ami végül ahhoz vezetett, hogy rohamot kapott otthonában és összeesett. Az anya története nem hétköznapi.

Az anya mindennapjait nagyban megnehezítette az akkor migrénnek hitt daganat (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels/Pixabay

Az anya állapota súlyosbodott

A staffordshire-i általános iskolai tanárnőnek eredetileg azt mondták az orvosok, hogy pihenjen egy kicsit, miután 2023 júniusában tűszúrásos fájdalmat és bizsergést érzett az arca egyik oldalán. A tanács ellenére a helyzet egyre súlyosbodott, és végül sürgősségire kellett szállítani a Royal Stoke Egyetemi Kórházba, ahol a vizsgálatok kimutatták, hogy daganata van és az állapota kritikus. Baggley-t megműtötték, eltávolították a daganat legártalmasabb részeit, és most egy hármas szintű asztrocitóma miatt kell kezelni. Az asztrocitóma egy agresszív és rosszindulatú daganat. 33 sugárterápiás kezelésen van túl, és jelenleg kemoterápiás kezelés alatt áll.

A mindent megjárt Kimberley lesújtóan nyilatkozott: 

„Soha nem gondolod, hogy valami ilyesmi fog veled történni, de amikor megtörténik, az egész világod egy olyan valami körül forog, amiről te semmit sem tudsz, és ez félelmetes.”

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek