Földönkívüliek

Válasz érkezett az örök kérdésre: jártak valaha földönkívüliek a bolygónkon?

H. A.

Létrehozva: 2024.10.23. 05:30

Erre a kérdésre már hosszú évek óta várjuk a választ!

Ha van egy kérdés, amely már régóta lázban tartja az emberiséget, akkor az a földönkívüliek létezése: rengetegen kíváncsiak arra, van-e élet az univerzumban, a mi bolygónkat leszámítva, és ha igen, akkor megkíséreltek-e már valamilyen módon kapcsolatba lépni velünk. Az évek során számtalan olyan videófelvétel készült, amellyel az idegenek létezését próbálták meg alátámasztani, ám mindent eldöntő bizonyíték egyelőre még nem látott napvilágot. Azzal kapcsolatban viszont, hogy a földönkívüliek ellátogattak-e már a Földre, nemrég határozott válasz érkezett.

Ufó jelent meg a magyar nőnek Németországban /
Most válasz érkezett arra a kérdésre, jártak-e földönkívüliek a bolygónkon! / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A múlt hét folyamán sajtótájékoztatót tartottak a Pentagonban, melynek során Pat Ryder vezérőrnagy válaszolt az egybegyűlt újságírók kérdéseire. Ekkor a Task & Purpose katonai hírportál egyik újságírója, Jeff Schogol volt az, aki felvetette az UFO-témát, Pat Ryder pedig így felelt arra a kérdésre, hogy jártak-e valaha idegenek a Földön:

Az igazság odaát van, Jeff, és az igazság az, hogy nincs bizonyítékunk arra, hogy a földönkívüli élet valaha ellátogatott volna a bolygónkra.

Tehát az "igazság" az, hogy az Egyesült Államok Kormánya - amelyről rendszeresen azt pletykálják, hogy sokat tud az azonosítatlan repülő objektumokról - soha nem találkozott idegen élettel a Földön - szűrte le a meglehetősen szkeptikus következtetést a Unilad.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek