Halálos betegség

Gyermeke születése után esett össze az anyuka, 3 évet adtak neki

Bors

Létrehozva: 2024.10.16.

Az anyuka összeomlott a halálos diagnózis hallatán, de van valami a családja mellett, ami segít neki feldolgozni a helyzetet.

Egy 34 éves nőnek azt mondták az orvosok, hogy gyógyíthatatlan rákban szenved és mindössze három éve van hátra. Michelle Hughes állítja, a hobbija tartja életben, melynek köszönhetően remek formában van most, 37 évesen.

Azt hittem vége az életemnek

– emlékezett vissza Michelle  arra a pillanatra, amikor közölték vele, hogy gyógyíthatatlan, 4. stádiumú rákja van, és csak három éve van hátra. A háromgyermekes kanadai anyuka 34 éves volt, amikor ezzel a szörnyű hírrel szembesült. Miután a harmadik gyermeke születése után összeesett otthon, az orvosok több daganatot fedeztek fel a tüdejében és cisztákat találtak a májában. Az anyuka nem tagadja, először összetört, de aztán elindult egy egészségmegőrző úton, rengeteget sportol, és mára az a célja, hogy triatlonista legyen.

Bár korábban soha nem volt járt futni, 2023-ban már 12 versenyen vett részt. Úgy véli a családja mellett a mozgás az, ami segít neki a rákkal folytatott kimerítő küzdelemben. Michellet egy ritka rákbetegséggel, epithelioid hemangioendotheliomával (EHE) diagnosztizálták. Az EHE – amely az USA-ban kevesebb mint egymillió embert érint – leggyakrabban fiatal és középkorú felnőtteknél fordul elő. A betegség egyik jele a száraz köhögés, amely légzési nehézséget okoz - írja a Daily Mail.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek