Gyilkosság

"El akarják rabolni a lányomat és a feleségemet!" - kegyetlen gyilkosság történt az irodában

B. V.

Létrehozva: 2024.10.07.

Ha gyilkosát elítélik, halálbüntetés várhat rá.

Hidegrázós videó járta be az internetet, amin az látszik, hogy egy seriff fogja magát, bemegy egy bíró irodájába és hidegvérrel lelövi őt. Mindezt azok után, hogy előtte együtt ebédeltek. Kevin Mullins kerülti bíró megölését követően Shawn Mickey Stines másnap önként mondott le a posztjáról. Stines nem tagadta bűnösségét, elismerte a gyilkosságot, ami az első számú vádpont ellene. 

Önként adta fel magát. Fotó: Leslie County Sheriff's Office

A bíró és a seriff között az ebéd során úgy tűnt, minden rendben van. Ezt követően egy szemtanú szerint Stines megkérdezte Mullinst, nem vonulnának- e privátabb helyre, az irodájában. A bírósági tárgyalás során az indíték nem derült ki. Annyira jöttek rá, hogy a seriff felhívta a gyilkosság előtt a lányát, majd elkérte a bíró telefonját, hogy megnézzen rajta valamit. 

Az internetre felkerült videóból látszik, ahogy Mullins az asztala alá bújva próbálja megmenteni az életét, ám Stines sorozatos lövései elől nem tudott menekülni. Kegyetlenségét az fokozta, hogy kifele menet az ajtóból visszafordulva még egyszer lelőtte a még enyhén mozgó seriffet. Ezen jeleneteket visszajátszva Stines ugyan nem mondott semmit, de egyes hírek szerint elsírta magát a bíróság előtt. 

Őrizetbe vételekor azt mondta az egyik járőrnek, hogy elakarják rabolni a feleségét is a lányát

 - olvasták fel a tárgyalás során. Erre utalhat az is, hogy a gyilkosság előtt a saját telefonjáról és a bíró telefonjáról is állandóan próbálta hivogtani a gyermekét. 

Ha elítélik, Stines halálbüntetést kaphat, írja a LadBible.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek