Határ

"Hagyom, hogy a férfiak azt tegyenek velem, amit akarnak, de egy dologhoz nem nyúlhatnak"

P. E.

Létrehozva: 2024.10.10. 16:30

Evie Rees éveket töltött azzal, hogy határokat feszegető előadóként szerezzen hírnevet a felnőttfilmek iparában, de van egy dolog, amit nem enged meg senkinek.

Egy felnőttfilmes sztár azt mondta, hogy bármire kész, ha a munkájáról van szó – de van egy része, amihez senki sem nyúlhat hozzá.

Fotó: Instagram

A Fantasi sztárja, Evie Rees éveket töltött azzal, hogy a felnőttfilm-ipar határait feszegető előadóként szerezzen magának nevet. Bevallja, hogy ő "mindent megcsinált", de van egy dolog, amit egyetlen férfinak sem enged meg.

Az utasítása egyszerű: "Csinálsz, amit akarsz, de ne nyúlj a hajamhoz!" Ez szokatlanul hangozhat, ha valaki oly sok mindent megtett az iparágban, de Evie számára ez a szabály nem vita kérdése.

A walesi Evie nemrégiben beszélt arról, hogy a haja a "márkájának része". Úgy van kialakítva és beállítva, hogy ha valaki megragadja, teljesen tönkreteheti a megjelenést. Szerinte ez befolyásolhatja egy jelenet minőségét, ami nagyon fontos számára. Felidézett egy esetet, hogy egy színésztársa ökölnyi darabot ragadott meg a hajából, és le kellett állniuk a forgatással. 

Ez volt az egyetlen alkalom a karrierje során, amikor valaha is nemet kellett mondania valakinek a forgatáson, és nemrég kizárólag a Daily Starnak beszélt arról, miért olyan fontos számára gyönyörű haja.

Evie így nyilatkozott: "A hajam az öltözködésemen kívül a leginkább "én" részem, és végül is ez a kedvenc színem! Ettől kitűnök, és még emlékezetesebbé teszi a márkám. Ha meglátsz egy rendezvényen, tudod, hogy én vagyok az, még távolról is. A hajam fele nem igazi, szóval az, ahogyan formázom, nagyon sajátos, és ha a forgatáson megragadják, eltart jó ideig, míg kijavítom."

"Lényegében néhány évvel ezelőtt a háziorvosom megváltoztatta az általam szedett gyógyszert, és ettől néhány héten belül kihullott a hajam nagy része. Végül kaptam rá egy gyógyszert, és így körülbelül egy év elteltével a természetes hajam visszanőtt, de a póthajat nem hagyom el!"

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek