Búcsú

Halálos betegséggel küzd, könnyek közt búcsúzott a népszerű műsorvezető

Bors

Létrehozva: 2024.10.28. 08:00

Az utolsó adásban a rajongóit is könnyekig hatotta.

A halálos beteg DJ és műsorvezető, Johnnie Walker, eredeti nevén Peter Waters Dingley könnyekig hatotta a Radio 2 hallgatóit, amikor elbúcsúzott utolsó műsorában.

Johnnie Walker vasárnap délután szólalt meg utoljára a BBC Radio 2-es műsorában, amelyben megköszönte hűséges hallgatóinak a támogatást, amelyet rádiós karrierje 58 éve alatt kapott. A hónap elején jelentette be, hogy visszavonul.

Sajnos nagyon nehéz szívvel hoztam meg ezt a döntést. Az utóbbi időben egyre nehezebbé vált a műsorvezetés, és a Radio 2 színvonalának való megfelelés. Fantasztikus volt veletek tölteni a vasárnap délutánokat, és nagyon hiányozni fog ez az idő. Hihetetlen élmény volt ennyi éven át veletek élni és kapcsolódni. 

– vallotta be a műsorvezető. 

Nagyon hálás vagyok nektek, vigyázzatok magatokra, és járjunk tovább büszkén és boldogan. Isten áldjon benneteket

búcsúzott a hallgatóktól Walker. Rod Stewart külön üzenetet is küldött neki, megköszönve, hogy pályafutásuk kezdetétől fogva támogatta zenekarait, és ezáltal hozzájárult karrierjük sikeréhez - írja a Mirror. Felesége, Tiggy szintén csatlakozott az utolsó adáshoz, hogy köszönetet mondjon neki:

Sokaknak hoztál boldogságot ezekkel az adásokkal, és tudom, hogy ma nagyon sok könny fog hullani, köztük az enyém is.

A műsorvezető idiopátiás tüdőfibrózissal küzd, amely súlyos és fokozatosan romló tüdőbetegség. Ezt a diagnózist nem sokkal azután kapta, hogy 2019-ben szívműtéten esett át, de korábban a rákot is legyőzte. Az orvosai közölték vele, hogy a betegsége terminális, a betegség lefolyása kiszámíthatatlan.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek