Bizonyíték

„Három van, három van!” - UFO-k ijesztettek halálra egy kisgyereket

K. C.

Létrehozva: 2024.10.06. 05:30

Egyre több helyen bukkanak fel földönkívüliek. Rejtélyes fények jelennek meg világszerte.

Azt szokták mondani, hogy az igazság odaát van. Ám, hogy földönkívüli létformák valóban léteznek-e azt a mai napig rejtély övezi. Ám az egészen biztos, hogy a sci-fi filmeken túl, valóban akadnak olyanok, akik hisznek az űrlények létezésében. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Az elmúlt hetekben különös fények jelentek meg WA partvidékén, többek között Mandurah, Fremantle, Forrestfield és más külvárosok egén. Egy család a Perth-től délre fekvő White Hills Beach-en töltötte az idejét, amikor kiszúrták az alacsonyan mozgó rejtélyes fényjelenséget az éjszakai égbolton. 

Először a család úgy vélte, hogy valami fénycsóvát láthatnak, de aztán megjelent egy második és egy harmadik is. A második fény ráadásul szabad szemmel követhetetlen módon cikázott: eltűnt, aztán az első fénytől balra bukkant fel ismét. 

„Három van, három van!” - kiabálta egy halálra rémült gyermek. 

„Mik ezek?” - teszi hozzá egy másik izgatott hang.

„Ó, Istenem!” - hallatszottak a megdöbbentő kijelentések a rejtélyes felvételen. 

Az UFO-ról készült videófelvétel egy idő után átváltott éjszakai felvételre, így még látványosabbá téve a rejtélyes fényeket, amiket egyébként többen is láttak Ausztrália nyugati partvidékén. A videót a tulajdonosa a Perth UFO észlelések oldalán tett nyilvánossá, ahonnan futótűzként kezdett elterjedni és már több mint száz hozzászólást kapott. 

„Olyan valaki vagyok, aki több mint 30 éve foglalkozik csillagászattal. Nagyon jól ismerem az égboltot és a legtöbb dolgot, amit az emberek összekevernek az UFO-kkal. Ez a felvétel azonban az első, amit nem tudok megmagyarázni. A tárgyak fizikaiak. Nem repülnek földi értelemben, és nem is bolygók, üstökösök vagy meteorok, bolygók. Nagyon érdekes. Volt valami hang, zaj is?” - kommentálta az egyik tag.

Sokan úgy vélik, hogy az utóbbi hetekben felerősödtek az UFO-tevékenységek a világban.

„Már egy ideje figyelem ezt és más hasonló oldalakat, és megfigyeltem az aktivitás észrevehető növekedését WA-ban, és ami azt illeti, az egész világon; különösen a kis narancssárga fényekkel kapcsolatos bejegyzéseket a partoknál” - írta egy másik tag.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek