Tragédia

Hiába a mentőhelikopter: medencébe fulladt a szüleitől elkóborolt hároméves csöppség

B. V.

Létrehozva: 2024.10.18. 09:32

A rendőrség még nyomoz a tragédia körülményeivel kapcsolatban.

Tragédiával végződött egy kislány egyedülléte Spanyolországban, Costa del Solban. A hároméves csöppség ugyanis egy medencébe fulladt, miután elkóborolt a szüleitől és a vízbe esett. Hiába hívták hozzá a mentőket, ők sem tudtak segíteni rajta, már a helyszínen halottnak nyilvánították. Habár a rendőrség nyomozást indított a halálával kapcsolatban, egyelőre semmi nem indokolja azt, hogy a szerencsétlenséget ne baleset okozta volna. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
A kislány életét nem lehetett megmenteni  Fotó: Unsplash.com 

A szörnyűség egy vidéki házban történt, amiről hivatalosa még nem tudni, hogy a család otthona volt, vagy épp csak nyaraltak ott. Egy helyi újság azonban úgy véli, a gyászoló família bizony ott élt. Arról is írnak: a tragédia akkor történt, amikor a kicsi az anyjától elszökött a kertben, míg az apja aludt. 

Egy helyi szóvivő kiemelte: a kislány életének megmentésért mindent megtettek, még mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, ám a háromévest nem sikerült újraéleszteni. A rendőrség további információt nem osztott meg a haláleset körülményeivel kapcsolatban – írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek