Betegség

Hirtelen nem tudott mosdóra menni, sokkoló diagnózist kapott a 29 éves nő

Bors

Létrehozva: 2024.10.28. 20:30

Maga sem gondolta, hogy ilyen fiatalon ez megtörténhet.

A 29 éves Katie Arding Ausztráliába költözött barátjával, Rhys Lorddal. Látszólag minden rendben volt az életükkel, egészen addig, amíg a fiatal nő egy nap arra figyelt fel, hogy hirtelen nem tudott vizelni. 

Ezt megelőzően már hónapok óta küzdött a vécéhasználattal, de úgy gondolta, hogy csupán húgyúti fertőzése van. Azonban egy kórházi látogatás során kiderült, hogy egy 10 centiméteres daganat található a medencéjében. További vizsgálatok után diagnosztizálták nála a ritka orsósejtes szarkómát, amely egy agresszív típusú rák. Katie visszautazott az Egyesült Királyságba utazott kezelésre, ahol kemoterápiát kapott, majd egy 12 órás műtéten esett át. A műtét során eltávolították a daganatot, valamint több szervét.

Bár nagy az esélye annak, hogy a rák visszatér, Katie büszke rá, hogy végigcsinálta a kezelést. A haját kemoterápia miatt leborotválták, de szerencsére a medencecsontján lévő elváltozás jóindulatúnak bizonyul. Jelenleg háromhavonta jár kontrollvizsgálatra, hogy ellenőrizzék, visszatért-e a daganat, és önkatéterezést kell végeznie. Katie elmondása szerint nem szégyelli a testét vagy a sztómáját, és hálás, hogy a műtét által életben maradhatott. A jövőben egy egyéni parókakészítéssel foglalkozó vállalkozást szeretne indítani, és tanácsokat adna a súlyos hajhullással küzdőknek - írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek