Időjárás

Kiadták a figyelmeztetést: még mindig nem tehetjük el az esernyőket

K.B.

Létrehozva: 2024.10.03.

Vasárnapig velünk marad a csapadékos, szeles időjárás.

Csütörtökön marad a borongós idő. Reggel, majd a napközbeni szünet után estétől valószínű újabb eső, záporeső. Az ÉK-i szél egyre inkább megélénkül. 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

időjárás esőfelhő vihar
Borult, esős időnk lesz továbbra is, erős széllökésekkel / Fotó: Pexels (Illusztráció)

Csütörtökre a Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. citromsárga figyelmeztetést adott ki a fél országra az eső miatt. A szolgálat tájékoztatója szerint egyes tájakon akár 20 mm csapadék is hullhat a következő 24 órában. 

A szolgálat citromsárga figyelmeztetést adott ki a déli vármegyékre / Fotó: met.hu

Pénteken folytatódik a nagyrészt erősen felhős, vagy borult ég. Többfelé esőre, záporesőre lehet számítani. Az északi szél több helyen megélénkül. A legalacsonyabb hőmérséklet 6 és 12 fok között, míg a legmagasabb 12 és 18 fok között várható.

Szombaton erősen felhős időre számíthatunk, de már csak elszórtan fordulhat elő csapadék. A hőmérséklet körülbelül 15 fok lesz, és élénk északnyugati szél fog fújni.

Vasárnap a gomolyfelhők mellett időnként napsütésre is számíthatunk. Jelentős mennyiségű csapadék nem várható. A szél mérsékelt marad. A hőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű - számolt be róla a Köpönyeg.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek