Időjárás

Erre ki számított? Hatalmas fordulatot vesz az időjárás

KL

Létrehozva: 2024.10.12. 06:30

Még milyen meglepetésekre kell készülnünk?!

Az utóbbi napok igen változatosan alakultak. Néha esett az eső, máskor pedig hét ágra sütött a nap. Azonban a következő időszakban változás áll be, aminek sokan örülhetnek. Íme a részletek:

idojaras003
Már csak pár nap, és vége a csapadékos időnek / Fotó: Vajda János / Észak-Magyarország (Illusztráció)

Szombat reggelre rétegfelhő és köd képződhet, majd a délelőtt folyamán megszűnik. Ezután többórás napsütés várható. A csúcsérték 17 fok körül alakul - olvasható a Köpönyeg legfrissebb előrejelzésében.

Ez vár ránk a következő napokban:

Vasárnap

Részben felhős idő várható, váltakozó napsütéssel. Csak elszórtan fordulhat elő gyenge szitálás vagy jelentéktelen eső. Néhol időnként megerősödhet a déli szél. A hőmérséklet 15 és 22 fok között mozog majd.

Hétfő

Változóan felhős időre számíthatunk, de többórás napsütés is várható. Az északnyugati szél gyakran megélénkülhet, helyenként erős lökések is előfordulhatnak. Csapadék nem valószínű, száraz idő lesz. A hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul.

Kedd

Éjszaka pára, köd és rétegfelhőzet képződik, amely reggelre fokozatosan oszlik fel, majd változóan felhős idő várható, időnként napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Délután 16 és 24 fok közötti hőmérsékletre van kilátás.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek