Időjárás

Erre ki számított? Döbbenetes, mit tartogat számunkra az időjárás

KL

Létrehozva: 2024.10.27.

Erre is ritkán van példa. Mutatjuk, miről is van szó pontosan.

Az elmúlt napokban is folytatódott a változatos időjárás. Néha sütött a nap, máskor pedig beborult az ég. Lássuk, hogy a következő időszakban melyik kerül előtérbe.

idojaras003
Csapadék nélküli idővel zárul a hét / Fotó: Vajda János / Észak-Magyarország (Illusztráció)

Vasárnap a ködfoltok megszűnése után sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. 20 fok körüli kellemes idő ígérkezik - olvasható a Köpönyeg legfrissebb előrejelzésében.

Érdemes az őszi szünetben kimozdulni a szabadba!

Hétfő

Napos, és tartósabban rétegfelhős tájak váltakoznak. 15 és 23 fok közötti értékeket mérhetünk - a derűs tájakon lesz a legmelegebb. Gyenge marad a szél.

Kedd

Reggelre köd várható, amely helyenként tartósabb is lehet. Napközben a köd feloszlását követően változóan felhős időre számíthatunk, időnként több napsütéssel. Az északi szél élénk lesz. A hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul, a hűvösebb értékek a ködös, szélvédett területeken lesznek jellemzők.

Szerda

Hajnalban ködfoltok képződhetnek, amelyek aztán fokozatosan feloszlanak. Napközben derűs és tartósan felhős tájak váltakoznak majd: a napos területeken akár 20 fok is lehet, míg a borultabb vidékeken inkább 15 fok körüli hőmérséklet várható. Csapadék nem valószínű, és a légmozgás többnyire gyenge marad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek