Jövő

Kitálalt az időutazó: hamarosan bebizonyosodik, hogy egy virtuális valóságban élünk

G.X

Létrehozva: 2024.10.11. 19:30

Döbbenetes kijelentést tett a jövő ismerője. Vajon igazat mond az időutazó?

Igencsak meredek kijelentéssel sokkolta követőit egy TikTok-jós. A tartalomgyártó ugyanis azt állítja, nem csak virtuális valóságban élünk, de erről hamarosan mindenki tudomást is szerez, nem csak a "kiválasztott kevesek" – ugyanis tudósok bizonyítják be. Persze kijelentésének súlyát "némiképp" könnyíti, hogy ezen információ forrása saját bevallása szerint maga a jövő, amit ő már egyszer átélt, ő ugyanis időutazó, aki 2582-ből érkezett közénk.

időutazó, időutazás, jóslat
Állítja az időutazó: egy szimulációban élünk  Fotó: Bors

Ezt jósolja az időutazó

Természetesen nem csak a virtuális valóságról fed fel titkokat az állítólagos időutazó. Lássuk hát, miket jósol a közeljövőre!

  • Október 20.: Egy tudós úgy bizonyítja be, hogy virtuális valóságban, egy szimulációban élünk, hogy hibákat hoz létre a rendszerben.
  • Október 31.: Hatalmas áramszünet lesz halloween éjjelén az Egyesült Államokban. Senki sem tudja az okát, ugyanakkor számos szörnyű dolog történik majd ez idő alatt. A jós azt javasolja: senki se hagyja el a lakását, amíg tart az áramszünet.
  • November 14.: Egy KSI nevű YouTuber friss dala válik a világ leggyűlöltebb zeneszámává.

A jövőlátó egyik jóslata egyébként elvileg már be is következett: október 10-én a botrányos rapper, Kanye West visszatért – eddig ugyanis a TikTok-időutazó szerint egy klón szerepelt helyette mindenütt. Ezt sajnos sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk. Annyi bizonyos: a rapper és felesége, Bianca Censori épp most válik. Talán a hölgynek épp abból lett elege, hogy nem az igazit kapta, csak egy másolatot?
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek