Gyógyulás

Így van most a csontödémás Kevin - Hihetetlen, ami vele történt

Létrehozva: 2024.10.14.

Mesébe illő sikertörténet a borsodi tinié. Kevin az őssejtterápiának köszönhetően, ismét teljes életet élhet. Tanulmányait befejezte, és már csak egy vizsga választja el attól, hogy egy másik nagy álma is teljesülhessen, és autószerelő legyen.

Rengeteg izgalom és fájdalom kísérte végig az útján Kevint , az elmúlt évben. A lábában 17 éves korában fájdalmak jelentkeztek. Az orvosok először porckorong elváltozásra gyanakodtak, de a vizsgálatok során kiderült, hogy csontödémája van. A folyamatos csontvelőgyulladás miatt azonnali beavatkozásra volt szükség, mert a combcsontja kezdett elhalni.

Kevin hosszú utat járt be a gyógyulásig
Mata Kevin hosszú utat járt be a gyógyulásig. Már csak egy vizsgája van hátra Fotó: olvasói fotó

Kevin gyógyulása

Dudás Ildikónak köszönhetően sikerült a költséges orvosi beavatkozásra összegyűjteni a pénzt, így Kevin még időben megkaphatta az őssejt beültetést. A műtétet hosszú felépülés követte, a lábát folyamatosan erősíteni kellett, de azóta megszűntek a fájdalmai is. Közben az autószerelő iskolát is elvégezte.

Utolsó vizsga

Már csak egy gyakorlati vizsga van hátra, hogy a kezében tarthassa a szakmunkás bizonyítványát.

Mindig arról álmodtam, hogy autószerelő leszek, de a betegség közbeszólt. De most mindkét álmom teljesülhet. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített a gyógyulásban. 

- mondja Kevin elérzékenyülten, aki már gőzerővel készül az utolsó vizsgájára, ami november 7-én lesz.

Ha sikeresen levizsgázok, munkahelyet fogok először keresni. Nagyon szeretném a jogosítványt is letenni, de a szüleimtől nem várhatom el, hiszen a betegségem miatt nagyon sok kiadásuk volt.

 - hangzanak el a szívbemarkoló szavak a tini szájából, aki nagyon hálás a családjának, hogy a rögös úton mellette voltak és mindenben támogatták őt még erejükön felül is. Ezért Kevin most úgy érzi, hogy rajta a sor. Ahhoz jogosítványa legyen, dolgoznia kell, és meg kell rá keresnie a pénzt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek