Királyi család

III. Károly király üzent Harrynek és Meghannek - ez mindent megváltoztathat

L.A.

Létrehozva: 2024.10.17. 13:20

A király nyitva hagyta a kapukat, rejtett üzenetet küldött.

A hírek szerint III. Károly király üzenetet küldött fiának, Harry hercegnek és menyének, Meghan Markle-nek - ez pedig megnyithatja az utat a hercegi és hercegnői feladatokhoz való visszatéréshez a házaspár számára.

King Charles and Queen Camilla in Wales
Fotó: Northfoto

Egy szakértő elmondta, hogy Károly király rejtett üzenetet küldött Harryéknek a lehetséges visszatérésről a családhoz és a feladataikhoz. Amióta 2020-ban távoztak a családtól, Sussex hercegének és hercegnőjének kapcsolata a királyi családdal megromlott. Az interjúk, a dokumentumfilm és Harry herceg „Tartalék” című memoárja után csak nőtt a feszültség, ami különösen kihat Harry apjával és bátyjával, Vilmos herceggel való kapcsolatára.

Károly király barátja azonban tavaly utalt az uralkodó és fia lehetséges kibékülésére, párhuzamot vonva az András hercegnek adott második eséllyel.

Tom Sykes a The Daily Beast podcastban nyilatkozott a királyi család egyik barátjának meglátásairól:

A királyi család egyik barátja azt mondta, hogy nyilvánvaló: hajlandók voltak még András herceggel is jó viszonyt kialakítani a botrányai után. Érdekes módon utalt arra, hogy ez egy minta lehet a fiával való jövőbeli kibéküléshez, semmi sincs még veszve. A király nyilvánosan egyértelművé tette, hogy András még mindig a család tagja, ez néhány embert meg is lepett.

Sykes azt a következtetést vonta le, hogy az uralkodó végső soron azonban a monarchia érdekeit tartja szem előtt, és ez egységes családot jelent, bármilyen problémáról is legyen szó - írja a Daily Star.

Remélhetőleg ez az üzenet eljut Harryhez és Meghanhez.

A legújabb jelentések azt sugallják, hogy Károly alig várja, hogy újra kapcsolatba kerüljön a fiával, és Harry szeretne gyakrabban ellátogatni hazájába. Talán végül sikerül kibékülniük?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek