Hőség

Itt az előrejelzés: nem várt fordulatot vesz az időjárás

N.T.

Létrehozva: 2024.10.09. 06:30

Erre érdemes lesz felkészülni!

A köpönyeg előrejelzése szerint szerdán a nap első felében szórványosan alakul ki eső, zápor. Délután nyugat felől csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Sokfelé lesz erős a DNy-i szél. 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

ősz
Igazi őszi időre van kilátás Fotó: unsplash.com 

Csütörtökön délelőtt még többórás napsütésre számíthatunk, majd délután ÉNy felől egyre többfelé fordul elő záporeső, néhol zivatar. Eleinte a DNy-i, később az ÉNy-i szél erősödik meg. Viharos lökések is lehetnek. 25-27 fokos nyárias meleg is lehet.

Pénteken reggelig még többfelé eshet, majd felszakadozik a felhőzet, és többórás napsütés valószínű felhőátvonulásokkal. Nyugaton délután ismét előfordulhat zápor. Nagy területen lesz erős az ÉNy-i szél. 17 és 22 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Szombaton délelőtt rétegfelhős időre van kilátás, majd délutánra csökken a felhőzet, és előbukkan a nap. Csak néhol fordul elő zápor. 12-19 fok valószínű délután.

Vasárnap gyengén felhős, napos, nyugodt őszi időre van kilátás. Nem lesz csapadék. Reggel 7, délután 16 fok körül alakul a hőmérséklet - írja a köpönyeg.hu

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek