Tragédia

A koporsóból szorította meg egy gyászoló családtag kezét a 8 hónapos Kiara: halottnak hitték, élve temették volna el

B. V.

Létrehozva: 2024.10.22. 19:00

A kislány súlyos orvosi hiba miatt vesztette életét.

Sokkot kapott az a gyászoló édesapa, aki lánya temetése során arra lett figyelmes, hogy a kicsi keze megmozdul a koporsóban. Egész pontosan Cristino Santos 8 hónapos gyermeke, Kiara megragadta az egyik rokon kezét, aki épp búcsúzott volna tőle. Ezt követően pedig egy közelben lévő gyógyszerész megállapította, hiába közölték a kórházban, hogy a gyermek elhunyt, ő igenis él és lélegzik. Pulzusa is volt és a hullamerevség sem állt be. 

A temetés során jöttek rá, a kicsi még él. Fotó: Kovács Dávid

Kiarát 16 órán keresztül nyilvánították halottnak, ezért senki nem törődött vele utána, ami azt eredményezte, hogy temetését követően azonnal kórházba kellett szállítani őt veszélyes oxigénszaturáció miatt. Ezt azonban már nem élte túl. Így az első kórházi hibát követően, másodjára már tényleg életét vesztette.

Teljesen össze voltunk törve. Aztán jött a remény, hogy minden rendben lehet. Erre újra megtörtént

 - közölte a gyászoló családapa, aki nem hiszi el, mit kellett átéljenek.

Elárulta, a sokkoló eset akkor történt a temetésen, amikor a kicsit a búcsúszertartásra felöltöztették a koporsóban. A brazil kórház, ahol a kislányt először hibásan halottnak nyilvánították a tragédia miatt most nyomozás alatt áll. A szörnyűségért még a városvezetés is bocsánatot kért a családtól és közölték 30 napon belül teljes jelentést fognak kapni arról, mi vezetett pontosan lányuk végső halálához, írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek