Vágy

Kiderült: erre vágynak valójában a férfiak egy párkapcsolatban

B. V.

Létrehozva: 2024.10.22. 15:00

Az intimitáson kívül van számukra egy sokkal fontosabb dolog.

Az életben szinte mindenkinek célja az, hogy sikeres párkapcsolatban élhessen. Nos, most egy TikTokker elárulta, mi is ennek a kulcsa, mi a titok a felhőtlen boldogsághoz szerelmünk oldalán. A tartalomgyártóként és pszichológusként dolgozó @sarphatiesther szerint a baj az, hogy minden férfi egy dologra vágyna igazán egy nőtől, de sosem mondják el. És nem, nem a szexről van szó.

csókolózás szerelem hálószoba szex
Kiderült, erre vágyik a férfi igazán. Fotó: @Pexels

Kérdezz meg egy párkapcsolatban lévő férfit arról, hogy mit is szeretne igazán. Mind egy választ fog adni. Az álmuk az, hogy egy olyan otthonba térjenek haza minden nap, ahol egy olyan nő várja őket, aki békét teremt, akinek nem kell folyton megfelelni 

- közölte a TikTokker hozzátéve, hogy azért van erre szükségük mert a legtöbb férfi állandó szociális nyomás alatt érzi magát. Azt érzik teljesíteniük kell és mindent meg kell oldaniuk. 

A pszichológus kiemelte azt is, hogy a mostani modern világban a nők elvárják a férfiaktól, hogy érzelmileg annyira érettek legyenek, hogy maguktól beszéljenek a félelmeikről és érzelmeikről, azonban mikor ez megtörténik, akkor a gyengébbik nem bepánikol és nem tudja, hogyan kell kezelni a helyzetet, mert régen azt tanították, hogy az erősebbik nem a problémamegoldó. 

Épp ezért a legtöbb férfi nem nyílik meg, mert nem akarnak kevesebbnek tűnni. Félnek. Attól is, hogy egy vita hevében az arcukba vágnák azt, amiről korábban őszintén vallottak. Sőt, attól is tartanak, hogy a titkaik csajos beszélgetések pletykatémája lesz. Ez pedig az utolsó dolog, amit akarnak. Olyan nőt szeretnének, akik hasonlítanak az anyjukra. Nem a korlátlan szeretetben, hanem a korlátlan elfogadásban 

- jelentette ki és bizony videójára több férfi is reagált, hogy teljesen igaz. 

Végre valaki, aki tudja, mi a dörgés

 - írták neki.

Egyben legjobb barát és szerető 

- kommentelte más is, ám akadt olyan személy is, aki szerint nem kellene neki "minden férfi" nevében beszélnie, ugyanis minden férfi más, írja a DailyStar.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek