Szerencse

Kinek mondanád el először, ha nyernél a lottón? Elképesztő válaszokat adtak a Bors olvasói

Bors

Létrehozva: 2024.10.22. 11:30

A Bors olvasói most is bizonyították, hogy nincsenek híján a humornak, ha a véleményüket, a gondolataikat kérjük. Ezúttal a lottón való lehetséges nyerés megosztásáról kérdeztük őket.

A Bors folyamatosan nyomon követte az egyre növekvő Ötöslottó főnyereményt, mely október 20-án szombatra elérte az eddigi legnagyobb fődíjat az Ötöslottó magyar történelme során. Ráadásul egyetlen telitalálatos szelvény volt, azaz egyetlen ember vihette el a lottón megnyerhető hihetetlen összeget.

Az ötöslottó összege. Ennyit nyerhet a győztes a lottón.
6,613  milliárd forintot nyert a lottón a szerencsés (Képünk illusztráció) Fotó: 10th Ring

Egészen pontosan 6,613 milliárd forint talált gazdára, mely még a 2020. márciusában, azaz több mint 4 és fél évvel ezelőtti 6,431 milliárd forintos fődíjat is kenterbe veri. A 2020-as évet megelőzően 2003-ban egy sárvári férfi vihette haza az 5 milliárd 92 millió forintot, mely a mostani összeg eléréséig a második, így azonban már csak a harmadik a sorban.

A pénz minden bizonnyal örökre megváltoztatja a győztes életét. Ebből a nyereményből várhatóan nemcsak egy, hanem legalább három-négy generáció élhet anyagi gondok nélkül, még akkor is, ha időnként becsúszik egy-egy luxuscikk.

Kinek mondanád el, ha nyernél a lottón?

Mivel a világ egyik legdrágább sportkocsija, harci helikopter, luxusingatlan, Föld körüli utazás, wellness a világ legdrágább tengeralattjáróján, mind a megfizethető kategóriába esnek a győztesnek, kíváncsiak voltunk, kivel osztanák meg elsőként az örömhírt olvasóink. Ezt a kérdést tettük fel nekik a Facebookon-oldalunkon:

Ha Te nyertél volna a lottón, ki lenne az első személy, akivel megosztanád a hírt?

Érkeztek a válaszok, melyek közül most megosztunk néhányat:

- N.A.V.

Nem lottózom, de ha így lenne, titokban tartanám.

- Az ügyvédemmel.

Senkivel, úgy is látnák, ahogy kitolatok az udvarból a Maseratival.

- Anyukámmal és a tesómmal osztanám meg.

Senkinek nem szólnék! Úgy eltűnnék, mint Petőfi!

- Kizárólag a férjemnek és a gyerekeimnek mondanám el.

Ha te is szívesen válaszolnál a feltett kérdésre, azt IDE KATTINTVA teheted meg, ahol azt is megnézheted, hogy a legtöbben egy közeli szerettüknek, elsősorban a párjuknak mondanák el először a jó hírt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek