felfoghatatlan

Összevesztek a WC lehúzásán a kislányok: megölte 7 éves kishúgát

Létrehozva: 2024.10.03. 21:00

A szülők nem értik, hogy történhetett.

A testvérekkel gyakran előfordul, hogy veszekednek. Olyan apróságokon is hajlamosak összekapni, mint hogy ki játsszon egy bizonyos játékkal, hogy ki hova üljön az autóban vagy az asztalnál, hogy ki kerüljön hamarabb sorra a fürdőszobában, stb. Ez természetes, és egy megfelelő családban kezelni tudják a vitákat. Éppen ezért döbbenetes, ami a Michigan állambeli Taylorban történt. Egy rendezett, boldog családban ugyanis rettenetes tragédia történt. Egy 13 éves kislány megölte hétéves kishúgát. 

Felfoghatatlan tragédia történt

A szomszédok, a család és a szülők még mindig értetlenül állnak azelőtt, ami a Michigan állambeli Taylorban történt. Egy rendezett, boldog család háza előtt sorra helyezik el a játékokat, a virágokat és a mécseseket, ugyanis egy hétéves kislány meghalt. A szülők egy rövid ideig egyedül hagyták a gyerekeket, hogy a kertben tevékenykedjenek. Megkérték 13 éves kislányukat, hogy vigyázzon hétéves húgára, ameddig ők kint lesznek.

A fürdőszobában, a WC-n egy cetlit hagytak a WC lehúzásával és öblítésével kapcsolatban, aminek értelmezésén a kislányok összevesztek. A vita nagyon elfajult, és végül a 13 éves kislány úgy döntött, hogy elege van a kishúgából, fogott két kést és megszúrkálta velük. Az egyik kés egy vadászkés volt, a másik pedig egy henteskés. Amikor a szülők meglátták, mi történt, azonnal kórházba szállították a kicsit, az életét azonban nem sikerült megmenteni, elhunyt. A 13 éves lány semmi megbánást nem tanúsít. Eleinte felmerült, hogy felnőttként fogják kezelni a tárgyalás során, végül azonban elvetették, és úgy döntöttek, kiskorúként helyezik vád alá - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek