Hihetetlen

Kiszagolta az anyuka 15 éves fia halálos betegségét: „Egy kicsit gyászoltam”

K. C.

Létrehozva: 2024.10.09. 16:30

Már jól ismerte azt a bizonyos szagot az édesanya, így azonnal tudott cselekedni.

Elképesztő történettel állt elő Victoria Hare, aki szerint kiszagolta, hogy gyermeke súlyos beteg. A 41 éves nő történetesen azt állítja, hogy képes megérezni a ketonok szagát az emberek leheletén.

kéz, kórház, kórházi ágy, beteg, páciens, top 5 dolog, halálos ágyadon, halálos ágyon, megbán, megbántak,
Fotó: Uniplash

- Éreztem rajta ezt az acetonszagot, olyan volt, mint a körömlakklemosó. És én ismertem ezt a szagot. Amikor a másik fiam nagyon rosszul volt, és néhány napig nem tudott enni, akkor ketonszagot éreztem. Amikor a szervezet a saját zsírját égeti el üzemanyagként, és ennek van egy sajátos szaga. És ezt a szagot éreztem a fiamon, és éreztem az édesanyámon is, amikor nagyon rosszul volt – kezdte Victoria. 

Így amikor 15 éves fia, Harry tavaly októberben körömlakklemosó szagot kezdett árasztani, a háromgyermekes anyuka aggódni kezdett, hogy cukorbeteg lett. Victoria mivel nem tudott időpontot kérni a háziorvosához, hogy megerősítse a gyanúját, ezért egy készülékkel megmérte a fiú vércukorszintjét, ami az egekbe szökött.

Kórházba vitte Harryt, ahol az orvosok szerint közel állt a diabéteszes ketoacidózishoz. Ez a cukorbetegség súlyos szövődménye, amely a vérben felhalmozódó ketonok miatt alakul ki, és végzetes lehet. Victoria mérhetetlenül hálásnak érzi magát, hogy szagló szuperképessége segített megmenteni fia életét. 

- Szerencsére éppen időben vittem be. Amikor diabéteszes ketoacidózisba kerülsz, a szerveid elkezdenek leállni. Az emberek belehalnak ebbe. Egy kicsit gyászoltam, amikor diagnosztizálták, mert ez volt az életünk vége, ahogy mi ismertük. Már nem ehetsz csak úgy egy kis csokoládét – tette hozzá szomorúan Victoria. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek