Hűtlenség

Kitálalt a magánnyomozó: ha párod hirtelen ezeket csinálja, akkor biztos, hogy hűtlen hozzád

B. V.

Létrehozva: 2024.10.07. 09:00

Négy fő tényezőt emelt ki, amiből rájöhetsz, megcsalnak téged.

Nagyon sokan félnek attól, hogy szerelmük egyszer csak megcsalja őket. Legyen az fizikai tett, vagy érzelmi, mindegyik nagyon fáj. Ha pedig a gyanú már felüti a fejét, attól nehéz megszabadulni. Épp ezért most egy magánnyomozó, Aaron Bond elmondta, melyek azok a jelek, amelyek sajnos biztos azt jelentik, hogy a pár egyik fele csalfa. 

4 jel, hogy a párod hűtlen hozzád. Fotó: Pixabay

Máshogy viselkedik a telefonjával: 

Ha hirtelen jelszavat változtatott minden ok nélkül, az már esetleg aggodalomra adhat okot, de ha egyik percről a másikra állandóen elkezdi magával hordani a telefont még otthon is, az még nagyobb jel. Ha pedig rákérdezel miért csinálja ezt és ő megsértődik, az már bizony komoly probléma

Eltávolodnak:

Egy hűtlen fél akaratlanul is elkezd kevesebb érdeklődést mutatni a szerelme iránt. Nem akar közös programot, nem érdekli mikor lát, nem beszél arról, milyen napja volt. Eltávolodik, nem szeretne már semmit veled. 

Egy csalfa pár azért nem beszél a napjáról, mert a megcsalás nehéz. Nehéz minden hazugságodra emlékezni, hogy hol voltál

 - közölte a magánnyomozó. 

Megváltozott szexuális élet:

Ha kevesebbet bújtok ágyba hirtelen, vagy egyáltalán nem, akkor az szintén erre utal. De ennek az ellentéte is teljesen igaz: ha állandóan csak közösülni szeretne, akkor azzal a hűtlenségét akarja leplezni, a bűnösséget palástolni. 

Sokkal negatívabbak:

A megcsalással járó stressz, a lebukás veszélye olyan érzelmi turbulenciát okoz, hogy annak állandó vita lehet a vége otthon a semmiből, amit megpróbálnak rád kenni. Azt mondják, te okoztad a balhét. Kritikus lesz, negatív. Miközben a probléma valójában velük van, írja az UNILAD.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek