TOP5

Kitálalt a magyar jósnő, élet és halál között a balesetező színésznő és kisfia

Bors

Létrehozva: 2024.10.06. 19:30

Ezeknek a csillagjegyeknek kedvez anyagilag az univerzum, megrázó részletek az alsónémedi balesettel kapcsolatban, eltűnt fiatalok és hihetetlen fogyás: ezeket olvastátok a legtöbben.

Szegedi Erika főboszorkány szerint az égiek mindenkihez kegyesek lesznek. A csillagok most jó irányban befolyásolják az emberek életét. Energiájuk most a hosszú nehéz időszak után segíteni fogják a mindennapjainkat. A jósnő azt tanácsolja, hogy érdemes minden figyelmünket a munkára vagy a vállalkozásra szentelni, mert most az Univerzum támogatja a kezdeményezőket. 

jósnő
A jósnő szerint most mindenkinek kedvez az univerzum  Fotó: Bors

Szörnyű baleset történt szeptember 27-én pénteken Alsónémediben, a Hunyadi utca és Haraszti úti kereszteződésénél. Egy Opel Meriva 44 éves sofőrje éppen ötéves kisfiával a hátsó ülésen hajtott ki az utcából, amikor egy főútról, nagy sebességgel érkező BMW sofőrje valósággal letarolta az autót. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az Opel felborult, a bent ülő édesanya és kisfia pedig beszorult a roncsba. Kiderült, hogy a balesetet szenvedett édesanya nem más, mint a Jóban Rosszaban korábbi színésznője, Sallai Nóra.

Az autó felborult a baleset következtében  Fotó: Bors

Szeptember 30-án hétfőn reggel tűnt el a 11 éves Sallai Szebasztián József, akit édesanyja, Budi Angéla minden tőle telhető módon keres. Szebasztián az eltűnésekor ráadásul nem volt egyedül: 12 éves barátjával, Kovács József Dzsúlióval volt, akit a szekszárdi gyermekotthonban ismert meg. A fiatalok éppen iskolába tartott, amikor nyomuk veszett. 

A hős rendőr nem hezitált, azonnal segített /
A fiatalokat a rendőrség is keresi  Fotó: Shutterstock

A 25 éves Adrián gyerekkora óta túlsúllyal küzdött. Pár hónapja azonban elhatározta, hogy ez nem mehet így tovább, ideje változtatni az életén. A fiatalnak pár hónap alatt sikerült 40 kiló feleslegtől megszabadulnia, ám még messze a cél. Lapunkkal a fogyás titkát is megosztotta: szerinte minden a mértékletességen múlik.

Adrián rengeteget dolgozott azért, hogy sikerüljön elérni a célját  Fotó: Bors

Az alsónémedi balesetet okozó sofőr mindössze 18 éves volt, állítólag már korábban is volt balhéja. A BMW-ben két ember ült: az anyósülésen ülő férfinek nyílt combtörése volt, míg a sofőr agyrázkódást szenvedett. Úgy értesültünk, hogy bár az anyósülésen utazó Kevin volt az autó tulajdonosa, azonban a kocsit a mindössze 18 éves Rikárdó vezette. Az alsónémedi baleset mindenkit megrázott a környéken, az Opelben ülő színésznő és kisfia jelenleg is válságos állapotban van.

A BMW-ben utazó fiatalokat is kórházba szállították  Fotó: Bors

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek