Playboy-villa

Kitálalt az egykori Playboy-modell: ilyen volt az élet Hugh Hefner villájában

B. V.

Létrehozva: 2024.10.06. 12:30

A még mindig modellkedéssel foglalkozó Louise őszintén mesélt Los Angelesi élményeiről.

Egy korábbi Playboy-modell, aki hajléktalankélt is élt már most kitálalt arról, milyen is volt az élet a Playboy-villán belül, Hugh Hefner oldalán. Louise Glover azok után határolódott el a Playboy léttől, hogy 27 évesen mellimplantátumai miatt vérmérgezést, majd szívrohamot kapott. Ez pedig egy ébresztő volt neki arra, hogy el kell hagyja a los angelesi birtokot és inkább másfajta modellkedésbe kell kezdjen. 

playboy
Kitálalt a Playboy-létről. Fotó: pexels

 

Majdnem meghaltam egy ferzőtés miatt és ez egy ébresztő volt számomra. Elkezdtem edzeni, a fitnessz világába menekültem, lifestyle modell lettem. Rengegeteg nagy márkával dolgoztam együtt

 - meséli, ám hiába a sikeres modellkarrier, albérleti díjra akkor sem volt mindig pénze. Volt, hogy egy sátorban élt, írja az UNILAD.

Ennek ellenére pozitív maradt és boldogan tekint vissza a villa létre Hugh Hefner oldalán:

Mintha egy másik világban éltem volna. Akkor még nem gondoltam bele, de a világ legnagyobb neveivel találkozhattam ott. Szerettem mindegyik Playboy-modellt, egy nagy család voltunk. Nagyon szerettem Hugh-t is, igazi úriember volt. 

Épp ez miatt az egykori életvitele miatt ajánlották neki többen is, miután hallottak az anyagi gondjairól: nyisson saját OnlyFans-oldalt. Louise azonban nem akarja ezt a fajta modellkedést követni még akkor sem, ha sok nőnek milliókat hozott. 

Túlságosan tisztelem magam ahhoz, hogy sztriptizelni kezdjek, ahogy sokan ajánlották. Mindig azt kérdezik, miért nem nyitok OnlyFanst. Én azonban inkább élek így, mint most, minthogy odáig lealacsonyodjak. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek