Rejtély

„Láttam a furcsa fényeket a házam felett” – Öt UFO jelent meg a sokkot kapott család előtt

K. C.

Létrehozva: 2024.10.19. 20:30

Mindenki az égen feltölt rejtélyes fényekről beszél.

Hatalmas rejtély bontakozott ki az angliai Midlansban, ahol furcsa fények jelentek meg az éjszakai égbolton. A rendkívüli észleléseket péntek este jelentették, és mindenki arról beszél, hogy UFO észlelés lehetett.

Fotó: Pexels

Az öt fénypontot a térség biztonsági kamerái és ajtócsengőbe rejtett biztonsági kamerái 23:19 magasságában rögzítették. Az egyik felvételen látszik, ahogy a fények az égen repülnek. Egy másik azt rögzítette, ahogyan feltűnt ugyanaz az öt fény, majd egy másik, fényesebb is.

A városka lakói megdöbbenve meséltek földöntúli élményükről. Az egyikük a következőképp nyilatkozott:

- Kizárt, hogy ez egy alacsonyan szálló repülőgép volt, és a Flight Tracker szerint semmi nem mehetett arra. Nem akarom felvenni az alufólia kalapomat, de ez a valami ufó vagy ilyesmi lehetett.

- Ez egy furcsa eset. Tegnap este láttam ezeket a fényeket a házam felett, és először azt hittem, hogy egy Starlink vagy valami ilyesmi, de nem úgy néz ki - tette hozzá egy másik.

Egy harmadik személy is megszólalt, aki a közeli Brindley Village-ben lakik, hozzátette: - Ez egy furcsa eset. Tegnap este láttam ezeket a fényeket a házam felett, és először azt hittem, hogy egy Starlink vagy valami hasonló, de nem úgy néztek ki.

A rejtélyes UFO fényekről készült fotót ide kattintva tekintheted meg. 

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek