Gyász

„Pimasz kis édes pajtásom” - Lefektette 3 éves fiát az apuka, mire ránézett már nem élt

K. C.

Létrehozva: 2024.10.05. 15:30

Egy függönyzsinór okozta a hároméves fiú vesztét, pedig csak szeretett kinézni az ablakon.

Egy hároméves kisfiú szörnyű balesetben vesztette életét egy függönyzsinór miatt, miután lefektették délután szunyókálni. A kisgyermek ágya ugyan távol volt a faltól, de gyakran maga kelt ki belőle, ha felébredt, mielőtt a szülei érte jöttek volna, és néha a függöny mögé bújt vagy a redőnyök közé. A zsinór, amelyet a redőny fel- és lehúzására használtak, a fiú nyakára tekeredett. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A gyermeket, - akinek a nevét elhallgatták - hallották gügyögni és fecsegni, miután az apja otthagyta pihenni. Amikor azonban nem sokkal később az apuka elment megnézni, a fiát már a függöny előtt találta, a nyakára tekeredett zsinórral.

Az apa az édesanyjához vitte a kisgyermeket, hívták a mentőszolgálatot, és megkezdték az újraélesztést. A mentősök alig öt perccel később érkeztek meg, de a fiút nem sikerült megmenteniük. 

„A szülei úgy jellemezték őt, mint gyönyörű, pimasz és édes kis pajtásukat. Lelkük mélyén megrendültek és összetört a szívük, amiért elvesztették őt, és szenvednek attól is, hogy látják a lányukat gyászolni. Szeretnék elkerülni, hogy más szülőkkel/családokkal is megtörténjen ugyanez, és úgy vélik, hogy jobb biztonsági üzenetekre lenne szükség a vakzsinórokkal kapcsolatban” – mondta Heather McKenzie, az új-zélandi Christchurch halottkémje. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek