Tragédia

Médium segítségét kérte a balesetben elhunyt fiú édesanyja

Kóré Károly

Létrehozva: 2024.10.23. 20:00

Felvette a kapcsolatot elhunyt gyermeke lelkével - számolt be a Borsnak a debreceni autóbaleset áldozatának édesanyja. 2023 januárjában Mázló Attila egy baráti összejövetelről tartott haza Létavértesre, ám egy felüljárón nagy sebességgel belerohant kocsijába egy luxusautó.

Mázló Attila 2023 januárjában találkozott a barátaival, Létavértesről autóval indult útnak. Evelin, a húga szerette volna elkísérni, de a fiatal férfi nemet mondott, pedig szinte mindig a húga kedvében járt. Akkor még senki nem sejthette, hogy ezzel a döntéssel megmentette Evelin életét. Mikor Attila hazafelé tartott az összejövetelről, az autójába belerohant egy fiatalember a méregdrága autójával. Mint kiderült, Sz. Patrik nevelőapja sikeres vállalkozó, aki igyekezett mindent megadni a fiúnak. Az elkövetőt az ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásával vádolja.

Mázló Attila
médium segítségével
Médium segítségével üzent Attila a családnak - mondta el az édesanyja / Fotó: Olvasói

A gyászoló anya médium segítségével beszélt elhunyt gyermekével

Anna, az elhunyt fiú édesanyja máig képtelen feldolgozni gyermeke elvesztését. A tragédia után egy médium segítségével felvette vele a kapcsolatot.

- Eleinte szinte naponta jártam ki a temetőbe a fiamhoz, de Attila lelke azt kérte, hogy ne tegyem, mert ő nincs ott a sírkertben, csupán a teste. Ezt tiszteletben is tartom, de Mindenszentek napján természetesen viszek koszorút és mécsest a sírjára – mondta el a Borsnak Anna és kifejtette: volt olyan jó szándékú ismerőse, aki azt mondta, hogy az idő begyógyítja a sebeket, de az édesanya ezt nem így érzi.

debreceni autóbaleset
mágus segítségével
Attila autója totálkárosra tört  Fotó: TÓTH IMRE / Hajdu-Bihari Napló

– A fájdalmam csak egyre nagyobb, hiszen mindig eszembe jut, hogy hol tartana most az életben Attila. Szerencsére a szeretteim és a barátaim mellettem állnak. Úgy tervezem, hogy Mindenszentek napját a temetőben töltöm, a sírjánál, hiszen folyamatosan jön majd oda mindenki, aki a fiamat szerette, hogy lerója kegyeletét – árulta el Anna.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek