Nemzeti Konzultáció

Menczer Tamás: közösen a céljainkat el is fogjuk tudni érni - Videó

Bors

Létrehozva: 2024.10.19. 18:20

A brüsszeli baloldalán és a hazai baloldal is lenézi a nemzeti konzultációt.

Előadást tartott Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója, amiben többek közt felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar államot sokan lenézik a nemzeti konzultációk miatt. Mint beszédében kifejtette, a korábbi konzultációknál is lehetett látni, hogy az itthoni balosok és a brüsszeliek is kritizálják a nemzeti konzultáció folyamatát, mert nekik az a demokráciafelfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni.

Menczer Tamás / Fotó: facebook

- Lenéznek ezért bennünket. A korábbi konzultációk során láthatták, hogy ezt kritizálják az itthoni balosok is, a brüsszeliek is, ugyanis nekik az a demokráciafölfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni. Hát nehogy már elmondják, hogy mit gondolnak. Az olyan furcsa. Tudják, van az a futballista, akit a játékban csak a labda zavar. Van az a politikus, akit a demokráciában csak az ember zavar. Derék brüsszeli kollégáink, magyar baloldali csatolt részekkel ilyenek. De milyen dolog az, hogy megkérdezzük az embereket? Még a végén vélemény mondanak. Aztán akkor mi lesz? – mondta Menczer Tamás Facebook-oldalán megosztott videójában. 

-  Ők ott az elefántcsonttoronyban, Brüsszelben majd megmondják, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás, milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele, satöbbi. És akkor azt majd így kell csinálni. Na mi nem így gondoljuk, mi úgy gondoljuk, hogy alakítsunk ki egyetértési pontokat, kössünk a következő időszakra nézve egy új egyezséget a magyar emberekkel, és akkor közösen a céljainkat el is fogjuk tudni érni – fejtette ki a magyar kormány álláspontját Menczer Tamás. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek